Minora din Bistreţ, dispărută ieri de-acasă, a fost găsită în podul unei case părăsite

Publicat: 23/09/2019 | 11:02
Minora din Bistreţ, dispărută ieri de-acasă, a fost găsită în podul unei case părăsite

În această dimineață, minora de 14 ani, din Bistreț, a fost găsită, aceasta revenind la domiciliu și declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Din verificari s-a stabilit faptul ca, pe timpul plecării, minora a stat în podul unei case din localitate.

De asemenea, aceasta a declarat că ar fi plecat de acasă după ce ar fi avut unele discuții în contradictoriu cu familia. La activitățile de căutare au participat 25 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Poliția Municipiului Băilești și Secția 8 Politie Rurală Rast. În cauză, polițiștii au sesizat DGASPC Dolj in vederea consilierii psihologice a minorei.

Ieri polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizați de o femeie, din Bistreț, că fiica acesteia, Mandoiu Ana Maria Emilia, în vârsta de 14 ani, a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliu și nu a mai revenit.  

La nivelul Poliției Municipiului Bailesti s-au constituit mai multe echipe de căutare, care desfăsoară activități în vederea găsirii minorei.