Mirabela Dauer are un hobby pe care nu multă lume îl știe: ”Mă duc la Las Vegas și joc”

Publicat: 11/06/2018 | 17:12

Toată lumea o știe pe Mirabela Dauer, dar puțini sunt cei care știu și ce hobby-uri are îndrăgita cântăreață. Ei bine, artista a dat acum cărțile pe față și a vorbit despre una din plăcerile ei vinovate! (Reduceri mari la jocuri PC)

Un lucru este cert! Mirabela Dauer iubește viața și viața o iubește pe ea! Îndrăgita cântăreață se bucură de orice lucru și a recunoscut că are o plăcere vinovată pe care și-o satisface ori de câte ori merge în America. Ei bine, este vorba despre jocurile de noroc. (CITEȘTE ȘI: MIRABELA DAUER ARE PROBLEME CU BANII!)

”Mă duc la Las Vegas şi joc şi-mi place foarte tare. Sunt două hoteluri pe care eu le iubesc foarte tare acolo, Wynn şi Encore, şi stau ori la unul, ori la altul – ţin aceeaşi firmă. Când stau acolo mă simt o divă, pentru că hotelul este foarte frumos, foarte curat, foarte elegant. Nu mă apropii de fereastră, pentru că am fobia înălţimii, dar infiferent de etajul la care stau, trag perdelele şi din pat văd panorama Vegasului. Este superb! Eu ador Vegasul! Am câteva oraşe din America pe care le ador: New Yorkul, Vegasul, cele mai aglomerate, cele mai zăpăcite, alea le iubesc eu!”, a mărturisit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer va pleca, din nou, în America

Mirabela Dauer are mulți prieteni în America așa că anul acesta va merge din nou acolo. Artista se va bucura, din nou, de minunățiile și distracția oferite de unul dintre orașele ei favorite… Las Vegas! (VEZI ȘI: INCREDIBIL CUM A AFLAT MIRABELA DAUER CĂ ESTE BOLNAVĂ! ”DACĂ NU MĂ DUCEAM, NU SE AFLA”)

”Există în Las Vegas cu obiecte de cowboys şi cowgirls de unde mi-am luat anul trecut şase perechi de ciocate! Bluziţe, fustiţe, lănţişoare, tot felul de prostioare pe care poţi să le adaptezi şi aici. Am foarte mulţi prieteni acolo şi voi pleca cu gaşca acolo.”, a mărturisit Mirabela Dauer. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...