Mirabela Dauer, mărturisiri sincere: „Dumnezeu m-a trimis la analize!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/05/2018 | 10:22

Mirabela Dauer (70 de ani), una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a vorbit pe larg despre felul în care a reușit să treacă peste problemele de sănătate și le arată fanilor casa și grădina sa, locul superb în care se reîncarcă cu energie zi de zi. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Mirabela Dauer e veșnic tânără! Arată și se simte bine, dar a treecut și printr-o perioadă mai dificilă, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar spune că a fost ajutată de credința ei în Dumnezeu. Artista crede că nu are ce să i se întâmple, pentru că nu a făcut niciun rău vreodată. Mai mult, cântăreața crede că și-a dat seama care îi sunt prietenii adevărați în ultima vreme, când nu a fost în cea mai bună formă a sa. Acești oameni au fost alături de ea indiferent de circumstanțe. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește.  Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevărați, cei  care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, mărturisește Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Citește și...