Acasă » Vedete » Miracolul din viața unei cântărețe din Ardeal! A născut după ce a aflat că are cancer, apoi… ”E semn de la Dumnezeu!”

Miracolul din viața unei cântărețe din Ardeal! A născut după ce a aflat că are cancer, apoi… ”E semn de la Dumnezeu!”

De: Cristian Blanuta 15/07/2020 | 14:25

Sabina Leonte, o îndrăgită cântăreață de muzică populară din Ardeal, are o poveste de viață fabuloasă! A aflat că are cancer, s-a tratat, dar cinci ani mai târziu problemele au reapărut. Și chiar atunci a adlat că ete și însărcinată. După câteva luni de când a adus pe lume al treilea copil, s-a vindecat.

În mai puțin de șapte ani, Sabina Leonte Alb a trecut printr-o serie de drame medicale care ar impresiona pe oricine! A avut parte, însă, de o minune: a născut chiar imediat după ce i s-a pus un diagnostic crunt, cancer de col uterin. ”La începutul anului 2013, a avut loc o Campanie Națională de testare Papanicolau și cu această ocazie soacra mea mi-a zis să mergem și noi să ne facem analizele! Bun! Recoltarea probelor se făcea la Maternitatea din Oradea, unde m-am și prezentat.

Miracolul din viața unei cântărețe din Ardeal: ”Mi-a zis să nu mă panichez!”

După recoltare, nu apucasem încă să ies din clădire, că o și auzisem pe doctorița care recolta probele că mă strigă și-mi zice: „Doamnă, nu așteptați să vină rezultatele acestea, pentru că durează 3-4 săptămâni, mergeți la un medic cât puteți de urgent, să vă vadă, că nu sunteți bine deloc, din ce am observat eu în timp ce v-am recoltat probele”! Asta am și făcut, m-am programat, am mers la medicul cu care născusem fetele mele de 5, respectiv 2 ani, la acea vreme.

CITEȘTE ȘI: EA ESTE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ CARE A STÂRNIT INVIDIA PRINTRE ARTIȘTI: ”AM FOST UIMIȚI!” VIDEO + FOTO

Mi-a zis că nu e chiar așa grav, să nu mă panichez și m-a trimis acasă cu un tratament naturist! Cea care a scos rezultatele testelor făcute în Campania Papanicolau a fost soacra mea, rezultate pe care le-a dus altei doctorițe, să fie interpretate. Cea care mi-a devenit medic curant ulterior s-a șocat auzind că am 27 de ani și o problemă atât de urâtă, plus 2 copii mici.

M-a chemat de urgență, a două zi dimineață pentru chiuretaj și biopsie, iar rezultatul nu a fost deloc îmbucurător, pentru că pe acel bilet de ieșire din spital, scria „suspect de cancer”. Lacrimi, panică, tăcere, nu știam ce să mă fac, cumva nu vroiam să accept, în jurul meu toți membrii familiei erau dărâmăți, speriați. Cumva am reușit să mă adun, am mers la Cluj pentru consult, acolo m-au și programat pentru extirparea părții bolnave a colului uterin! Au durat câteva săptămâni de frământări până la rezultatul, următoarei biopsie, care mi-a redat încrederea, sănătatea, viața! Scăpasem că prin urechile acului, cei de la Cluj mi-au spus că dacă mai stăteam 3 luni, nu se mai putea face nimic! Dar Dumnezeu le-a așezat în așa fel, încât m-a salvat”, povestește intepreta de muzică populară, Sabina Leonte Alb.

 

Miracolul din viața unei cântărețe din Ardeal! Cancerul a recidivat

Drama ei nu se terminase. Cinci ani mai târziu, problemele au reapărut. Chiar mai grave! „În vara anului 2018 la un control de rutină, pe care îl fac de 2-3 ori pe an, virusul cauzator de cancer apăruse din nou. Când am primit telefon personal de la doctoriță mea, care de obicei are multe asistente ce se ocupă de pacienți, m-am gândit că ceva nu este bine, și așa era! Doamna doctor, mi-a spus: „Repetăm analizele, facem investigații mult mai amănunțite, decât Papanicolau”, dar ieșeau tot mai prost! Am decis de comun acord să-mi facă o amputație de col, pentru că virusul respectiv are incubația doar în col, prin urmare scăpam de el până nu era prea târziu! Trebuia să o sun în prima zi a menstruației din luna respectivă, că să fac programarea intervenției, care se face într-o anumită zi, nu poți oricând”, a dezvăluit Sabina Leonte Alb.

Sabina Leonte a născut un băiețel

Era însărcinată și habar nu avea. A aflat în urma unui test pe care l-a făcut întâmplător. ”Prima zi a menstruației n-a mai venit, era practic imposibil, pentru că aveam doi copii, de-al treilea nici că era vorba, în special având probleme de sănătate. Am făcut un test de sarcină într-o doară, care, surpriza vieții, a ieșit pozitiv. Mă mai puteam gândi doar la asta, nici nu știam cum să-i spun doctoriței, iar ea mi-a răspuns calm: „Asta e semn de la Dumnezeu, și eu cu Dumnezeu nu mă pun, sper că păstrați copilul”. Când am mers la ecografie deja îi bătea inimioara, plângeam, râdeam, mă frământam, îmi era frică să nu i se întâmple ceva din cauza problemelor colului, al virusului. Am născut prin cezariană (a 3-a) astfel că bebelușul nu a interacționat cu colul!”, continuă povestea incredibilă cântăreața de muzică populară din Ardeal.

După ce a născut, Sabina Leonte Alb s-a vindecat ca prin miracol. „La 6 luni după naștere, am repetat analizele și… minunea minunilor, eram perfect sănătoasă! Astfel îți demonstrează Dumnezeu că nu tu faci cărțile, nu tu decizi, El are puterea absolută, doar El. Așadar, am fost în turneu european, însărcinată în 5 luni, am cântat Revelionul 2019 în Spania, însărcinată în 7 luni, și mi-am purtat puiul cu mine în avion, spre tot felul de destinații, pentru că aveam de respectat niște contracte! Acum este bijuteria familiei noastre și este băiețelul care a venit după două fetițe, să ne bucure inima și să ne facă și mai împliniți!”, a mai declarat Sabina Leonte Alb.

Anul trecut artista și-a botezat băiețelul. Purtând numele zeului Adonis, ce simbolizează renaşterea în mitologia greacă, micuţul creştinat a avut parte de o petrecere de cinci stele. Toată spumă cântecului de petrecere a fost alături de artista Sabina Leonte Alb la botezul copilului ei, la evenimentul ce a avut loc într-una dintre cele mai luxoase locații din Oradea. Au petrecut şi au cântat Anuţa Motofelea, Cristina Retegan, Mădălina Mârza, Ioana leonte, Ionuţ Jarda, Ghiţă Munteanu, Puiu Codreanu, Lucian Drăgan, Alexandru Pop, Vlăduţa Lupău, Mihai şi Maria Nemeş, Ancuţa Anghel, Năstăcuţa Iuga, Ioan Dordoi, Armin Nicoară și Georgiana Lobonţ.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea