Mircea Badea, concluzie dureroasă după emisiunea cu Raed Arafat: „Grosul populației României s-a uitat la emisiuni de divertisment”

Publicat: 24/03/2020 | 14:19
Mircea Badea, concluzie dureroasă după emisiunea cu Raed Arafat: „Grosul populației României s-a uitat la emisiuni de divertisment”

Mircea Badea a ajuns la o concluzie dureroasă, după ce duminică a avut o emisiune cu Raed Arafat, care a durat nu mai puțin de 3 ore.

În cadrul emisiunii, Raed Arafat a vorbit despre cele mai importante lucruri legate de Covid-19 și a răspuns la întrebările de pe buzele tuturor.

Cu toate acestea, Mircea Badea a tras o concluzie dureroasă și a mărturisit că românilor nu prea le arde de informare, ci preferă să vizioneze, la televizor, alte lucruri care nu au nici cea mai mică legătură cu coronavirusul și cu epidemia care a pus stăpânire pe România.

„Duminică am făcut trei ore de emisiune cu Raed Arafat. Am avut cea mai mare audiență dintre așa zisele posturi de știri. Dar asta se întâmplă frecvent și fără să ai o situație extraordinară. Dar, prieteni… grosul populației României s-a uitat la emisiuni de divertisment, la unii care se ghiorlăiau și la filme de-un cretinism absolut. Totul în contextul în care ne aflăm și cu Raed Arafat pe care îl întrebam lucruri foarte importante. Cam așa este populația României – între manelism, miserupism și panică”, a spus Mircea Badea.

Citește și...