Mircea Badea a dat lovitura! Cât a câștigat la pariuri

Publicat: 23/04/2018 | 14:03

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri! Zilele trecute, prezentatorul de la Antena 3 a mizat 952 de lei, respectiv 809 lei și a ieșit în câștig. Badea s-a ales cu 1300 de lei, respectiv, 1575 de lei. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a postat fotografii cu biletele, pe pagina lui de Instagram. 

„Mi-am dat seama că n-am mai postat demult niște bani. Aici avem câștigurile de azi”, a scris Mircea Badea în dreptul pozelor. miza a fost una ridicată. El a pus aproximativ 1.700 de lei și a câștigat 3.000 de lei. Dacă scădem investiția făcută de prezentator, câștigul este de 1.300 de lei.

Mircea Badea și-a închis contul la o celebră casă de pariuri

Nu în urmă cu mult timp, și-a închis contul la o celebră casă de pariuri, în urma unui conflict cu aceștia, care i-au cerut să trimită copii ale documentelor doveditoare cu privire la proveniența banilor pe care-i depune în contul său online. În urma acestei solicitări, Mircea Badea și-a închis contul. Cu toate acestea, prezentatorul nu s-a lăsat de pariuri și se pare că îi merge bine. El postează destul de des „dovezile” cu câștigurile pe care le încasează din pariuri.

Citește și...