Mircea Badea, prima apariție în direct la TV după bătaia încasată sâmbătă. Ce s-a văzut pe fața lui

Publicat: 04/02/2019 | 08:33
Mircea Badea, prima apariție în direct la TV după bătaia încasată sâmbătă. Ce s-a văzut pe fața lui

Mircea Badea a apărut pentru prima oară ”pe sticlă” după bătaia încasată sâmbătă seara, iar privirile tuturor telespectatorilor au fost ațintite asupra sa. Încă nu s-au stins ecourile meciului desfășurat într-un mall din București, iar Mircea Badea încearcă să uite cât mai repede că a fost făcut KO în doar câteva secunde.

Prezentatorul TV  a afișat o expresie zâmbitoare, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă cearcănele de sub ochi au ”vorbit” de la sine despre noaptea nedormită. O astfel de înfrângere, atât de mediatizată, nu poate fi trecută cu vederea, chiar dacă Badea a fost machiat corespunzător înainte de intrarea în platou. Mircea Badea a fost pus pe glume, însă este evident că nu a digerat încă înfrângerea zdrobitoare și, mai ales, faptul că s-a făcut de râs.

Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Tedi Emi. Ringul a fost amenajat într-un centru comercial din București, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Șerban Huidu. Cel din urmă l-a umilit, pur și simplu, pe Mircea Badea.

Mircea Badea, machiat corespunzător după bătaia încasată

Citește și: POZA CARE A DEVENIT VIRALĂ SÂMBĂTĂ SEARĂ, DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ DE MIRCEA BADEA ÎN MALL

”Mircea Badea donează în fiecare zi sânge la Crucea Roșie!”

Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Șerban Huidu. Cel din urmă l-a umilit, pur și simplu, pe Mircea Badea.

“Ce dacă a luat bătaie în 5 secunde? O să își revină, e puternic!

Mircea Badea e atât de puternic încât poate să înece un pește în apă! În apă dulce. Și în sărată.

Mircea Badea e atât de puternic încât donează în fiecare zi sânge la Crucea Roșie. Niciodată pe al lui.

Mircea Badea e atât de puternic încât folosește tabasco pe post de picături de ochi. Iar ochii îi curg atunci când îi lasă el să curgă.

Mircea Badea e atât de puternic încât poate aplauda cu o singură mână.

Dar motociclistul e și mai puternic. Sau ăsta era Chuck Norris?”, a scris Șerban Huidu pe contul personal de socializare.

Citește și: CODIN MATICIUC E SINGURUL DIN SHOWBIZ CARE ÎL APĂRĂ PE MIRCEA BADEA. DETALIUL OBSERVAT DE „POPONEȚ”

 

Citește și...