Mircea Badea, reacție după discursul Președintelui cu privire la protestele violente din Piața Victoriei: „Iohannis nu e președintele românilor”

Publicat: 14/08/2018 | 08:09

Mircea Badea a avut o primă reacție după ce președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă cu privire la incidentele de la protestele din Piața Victoriei, în care aduce noi acuzații la adresa Guvernului.

Eu nu îi mai spun lui Iohannis președintele României pentru că nu este. El ocupă funcția aia, a fost ales de șase milioane de români, dar nu eu l-am ales. El nu este președintele meu. Nu este președintele meu pentru că nici el nu vrea lucrul acesta, iar aici ajungem la un consens. El este președintele protestatarilor și huliganilor din Piață.”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea a mărturisit pe Facebook că a fost amenințat cu moartea

Mircea Badea a mărturisit într-un mesaj făcut public pe o rețea de socializare că a primit numeroase amenințări cu moartea, în urma mitingului din Piața Victoriei din București. (VEZI ȘI: MIRCEA BADEA, DESPRE MITINGUL DIN PIAȚA VICTORIEI: „MĂ DUC ȘI EU CU O RULOTĂ ACOLO SĂ DORM DOUĂ-TREI NOPȚI!”)

“Cand cel de langa tine arunca in jandarmi cu chestii si nu te dai mai incolo nici in urma somatiilor, poti sa patesti nasoale. Nu exista gaze cu luneta.

Cand te duci cu copilul la un miting in legatura cu care esti avertizat ca s-ar putea sa vina huligani, inseamna ca esti descreierat si un pericol pentru propriul copil.

Cand arunci cu pietre in jandarmi si ei ajung langa tine, iar tu ridici pacifist si inocent manutele, iti iei totusi niste bastoane.

Cred ca am primit, in ultimele 24 de ore, doua mii de amenintari cu moartea de la oamenii minunati, pasnici si descreierati. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plangeri penale.” este mesajul trasmis de prezentator pe contul său de Facebook.