Mircea Badea, reacție dură după ce a apărut poza cu Udrea și iubitul ei pe plajă: ”Are placă? Credeam că e tânăr”

Publicat: 03/07/2018 | 08:37
Mircea Badea, reacție dură după ce a apărut poza cu Udrea și iubitul ei pe plajă: ”Are placă? Credeam că e tânăr”

Însărcinată în șase luni, Elena Udrea apare pe plajă ținându-se de mână cu iubitul său, care ține o placă de surf în mână. Mircea Badea a avut o primă reacție după ce fotografia cu Elena Udrea și iubitul său a apărut în spațiul public.

Doamna este Udrea? Iubitul are placă? Credeam că este tânăr. A, am înțeles, asta e placa de surf. Înseamnă că pe asta nu și-o pune într-un pahar cu apă pe noptieră atunci când se culcă. Asta o făcea Băsescu”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, atac la adresa Andreei Esca: „Sinistra asta!”

Mircea Badea a postat un mesaj dur la adresa Andreei Esca. Totul a pornit de la prezentarea unei ştiri cu Esca, în care Pro TV prezenta efectele modificării Codului penal, ştire care se pare că ar fi fost veche de câteva luni. Badea susține că postul a făcut „Fake News”.

„Sinistra asa spunea clar acum șase luni: „Pare ireal, dar acestea sunt modificările aduse codului penal de PSD și ALDE chiar în aceste momente”. Sigur că era vorba doar despre amendamente propuse care oricum nu aveau nicio legătură cu ce spune sinistra asta. Una e să spui: „Coreea de nord înarmează nuclear”. Alta e: „Chiar acum către România se îndreaptă o rachetă nucleară trasă de Coreea de Nord. Unde mai pui că amendamentele propuse atunci sunt cele votate acum și n-au nicio legătură cu ce spune sinistra asta. Vorbim diseară în detaliu că m-am săturat de scris.

P.S: Da, PRO TV și Esca au făcut Fake News (…) Aceasta este emisiunea de aseara in care am dezosat o odioasa manipulare/minciuna/fake news marca PROTV/Andreea Esca.
Este o demonstratie minutioasa, meticuloasa. Din pacate, avem doar sunet. Asta e! Dar foarte relevant si asa.
Este absolut ingrozitor ca niste entitati media cu mult public de buna credinta se pot preta la astfel de monstruozitati. Oribil!”
, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Citește și...