Mircea Badea, scandal cu un bărbat: ”I-am pus mâna în piept. Du-te de-aici!”

Publicat: 01/07/2020 | 08:13
Mircea Badea, scandal cu un bărbat: ”I-am pus mâna în piept. Du-te de-aici!”

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, a povestit cum a ieșit scandal zilele trecute, când un bărbat s-a apropiat prea mult de el.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA S-A RETRAS DE LA ”ÎN GURA PRESEI”! ANUNȚUL FĂCUT DE MIHAI GÂDEA

Omul nu a ținut distanța regulamentară, la intrarea la un eveniment la care Mircea Badea era alături de copilul lui. Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat, văzând că bărbatul îl ”înghesuia”. Vedeta Antena 3 spune că a luat, imediat atitudine, ba chiar l-a și împins, ușor, pe individ.

„I-am pus unuia mâna în piept. M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: băi nene, păstrează distanţa, l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea, scandal cu un bărbat: ”I-am pus mâna în piept. Du-te de-aici!”

Mircea Badea a avut parte de un alt incident în urmă cu doar câteva zile. Se pregătea atunci să intre la Radio ZU, când a văzut niște muncitori care puneau gresie.  Aintervenit, ironic, însă. „Da…eu sunt pentru Prelungirea Ghencea, să se facă traficul fluid și despre prelungirea stării de urgență, mă amuză. Sunt pentru, să nu fie. Sunt de acord cu ceea ce au zis marea majoritate a oamenilor. Să se dea la toată lumea, să ajungă toată lumea starea de Urgență, mai ales că este complet inutilă.

Mă duceam la Radio ZU, este într-o clădire de corporatiști. La ora 19.10 nu este nimeni în clădire, eram eu singur. Eu nu urc niciodată cu liftul, o iau pe scările interioare, să urc la studio. Nu e niciodată nimeni. Poc, deschid ușa către holul spre intrarea spre Radio ZU. Hop, la mine se uită vreo 5 cetățeni care puneau gresie, într-un spațiu perfect închis, de vreo 11 metri pătrați.

NU RATA: DECIZIA RADICALĂ A LUI MIRCEA BADEA! „RENUNȚ LA CONTUL DE FACEBOOK. ASTA E!” CE L-A DETERMINAT SĂ IA ACEASTĂ HOTĂRÂRE

Ne-am uitat unii la alții, m-am năpustit asupra ușii…Îți dai seama că dacă unul dintre ăia avea ceva…eu am intat acolo ca o floricică. Asta cu starea de urgență…dacă te uiți pe Instagram, artiștii stau așa, la mese, câte 12 minim. Nu stiu de ce dracu nu sunt deschise mall-urile. Singurul efect al stării de urgență, este ăsta”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

 

Citește și...