Imagini super-tari! L-am filmat la miezul nopții pe celebrul politician în timp ce…

Autor: Anca Toma
Publicat: 13/03/2018 | 23:29

A fost președintele României pentru o noapte, dar, între timp, s-a retras din prim-planul politicii. Mircea Geoană s-a dedicat, în schimb, total, familiei. În afară de soție, celebra “Mihaela, dragostea mea!“, și de copii, mai are o dragoste: un câine de vânătoare, din rasa Cocker Spaniel.  (VEZI ȘI: DON NIC şi MIRCEA GEOANĂ, ”celulă de criză” cu soţiile, imediat după dezvăluirile CANCAN.ro!)

Într-una din zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, l-a întâlnit pe unul dintre cei mai importanți politicieni de după ’89, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, în timp ce își plimba câinele, la ora 23:55. Mircea Geoană a demonstrat că are foarte mare grijă de animalul său de companie și că este dispus să facă orice sacrificiu pentru el, inclusiv să iasă la plimbare, la miezul nopții.

Este fan al maşinilor eco

Politicianul Mircea Geoană s-a declarat un fan al maşinilor eco şi a încurajat moda acestora. Chiar dacă iubeşte maşinile şi îi plac caii putere, fostul lider al PSD, a fost văzut la volanul unui… Mini Cooper, “personalizat’’ cu numele lui.

Primele maşini ale lui Mircea Geoană au fost două autoturisme Dacia, deşi maşina pe care şi-o dorea în adolescenţă era un Fiat. A mai avut un Golf GTI, pe care l-a luat la mâna a doua din Germania şi pe care a fost nevoit să-l vândă două săptămâni mai târziu, deoarece avea suspensii sport şi două Volkswagen Passat. (CITEȘTE AICI mai multe detalii)

Mihaela, dragostea lui Mircea Geoană

Politicianul se iubește de foarte mulți ani cu Mihaela, pe care o respectă și o iubește foarte tare. “Noi nu am avut momente dificile în căsnicie. Am avut norocul să avem o viaţă frumoasă. Ne-am căsătorit foarte tineri, am devenit foarte buni prieteni şi am făcut totul împreună. Facem echipă în tot. De altfel, toate deciziile care se iau în familia noastră se iau în patru. Ne strângem toţi patru, adică noi doi şi copiii şi fiecare vine cu propriul punct de vedere şi dezbatem”, a povestit Mihaela Geoană.

Soția lui Mircea Geoană este implicată în numeroase proiecte caritabile. În 2001, a pus bazele Fundației Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură, împreună cu Cristina Copos. Din 2007 până în 2015, Mihaela Geoană a deținut și funcția de președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România. (VEZI ȘI: Cum a fost filmată Mihaela Geoană pe scările rulante din mall)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO