Mircea N. Stoian, de urgenţă la spital! Fostul co-prezentator al lui Capatos a trecut prin chinuri infernale: ”Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut”

Publicat: 31/01/2017 | 11:34
Mircea N. Stoian, de urgenţă la spital! Fostul co-prezentator al lui Capatos a trecut prin chinuri infernale: ”Nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut”

Mircea N. Stoian a ajuns în noaptea de duminică spre luni de urgenţă la spital. Fostul coprezentator al lui Dan Capatos le-a spus prietenilor că a trecut prin chinuri infernale, însă nu-şi pierde speranţa şi încearcă să vadă partea bună a lucrurilor.

Mircea N. Stoian a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unei crize de rinichi sau, mai probabil, una de lombosciatică. Fostul coprezentator al lui Dan Capatos a spus că a îndurat suferinţe inimaginabile.
”Noaptea de duminica spre luni am petrecut-o la urgenta, la Spitalul municipal. Probabil am eliminat niste nisip de la rinichi, sau si mai probabil o criza de lombosciatica. Cert e ca ni doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut. Perfuzii, analize, ecografii, radiografii, iar perfuzii. Si multa durere. Exceptional modul in care am fost tratat de catre toate cadrele medicale de acolo. Si atentia acordata. Nu numai mie, ci tuturor. Respectul meu. Cu exceptia uneia nesimtite de la inregistrare bolnavi, pe nume Corina, al carei principal scop in viata e sa-si bata joc de cei in suferinta. Desi vedea ca ma taram e picioare de durere, pe duduia Corina o apucase mistoul. „Mai cu viata domnu Stoian, mai cu viata, ce mergeti asa incet” Si uite asa un singur om strica tot ce face bun o echipa. O fi si asta pila vreunui sef din spital de o tin acolo, decat sa o treaca la dezinfectat saloane, unde ii e locul. 10 zile repaos la pat, bun prilej sa termin cartea, sa citesc si sa vad filme. Asta teoretic, ca nu cred ca am stare la lancezesc in cearsafuri”, le-a spus Mircea N. Stoian prietenilor lui virtuali.