Mirela de la ”Insula iubirii” a depus plângere la poliție: ”Răzvan al lui Caty îmi tot scrie…”

Publicat: 17/12/2018 | 18:01
Mirela de la ”Insula iubirii”  a depus plângere la poliție. Bruneta este foc și pară din cauza situației în care a fost pusă în ultima perioadă.
A ajuns în atenția tuturor, iar acum din cauza popularității sale, Mirela Băniaș are de tras! Bruneta a căzut pradă unei persoane care își dă cu părerea pe rețeșeșe d socializare, în locul ei, Pentru a pune capăt controverselor create în mediul virtual, Mirela a dat cărțile pe față și a transmis un mesaj! (CITEȘTE ȘI: MIRELA BANIAȘ O DEMASCĂ PE HANNELORE: ”NU SUNT SINGURA CARE A VĂZUT CHIMIA DINTRE EI”)
„Dragii mei, în special cei care sunteţi afectaţi de aceast lucru: contul de pe care tot apar discuţii negative din partea mea, cum că m-am căsătorit cu Gojman, cum că m-am săturat de Mircea etc., nu sunt conversaţii purtate de pe contul meu!!
Există un cont fals care încearcă foarte tare să mă denigreze, şi din ce văd la Nicoleta, a reuşit. Eu am o bănuială despre cine ar fi, însă fără alte certuri, aş vrea doar să mă ajutaţi să îi dăm report să îl inchidem! (eu nu gasesc linkul pt ca sunt blocata)
Nicoleta, Mircea şi toţi cei implicaţi, credeţi-mă pe cuvânt că nu am zis eu acele cuvinte, şi nu le-aş zice niciodată. Mircea a fost şi este un om de bază în viaţa mea.
(o sa depun azi o plangere la investigare fraude informatice pentru a verifica pe partea informatica de unde s-a deschis acest cont).”, a scris Mirela Banias pe pagina ei reală de Facebook. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)
Persoana care se dă drept concurenta de la „Insulă” a scris în numele ei mai mult neadevăruri pe care ea le-a infirmat mai târziu. (VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL UNUI CUPLU CONTROVERSAT DE LA “INSULA IUBIRII”! MIRELA BANIAS ȘI IONUȚ GOJMAN S-AU ÎMPĂCAT?! IMAGINILE ZILEI)
”Mircea mă sună ca disperatul. Cred că îi dau block. (…) Răzvan a lui Caty îmi tot scrie”, scria persoana în cauză.

Mirela, despre relația dintre Andi și Hannelore

În cadrul emisiunii ”Insula iubirii”, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi. Iar acest lucru a stârnit numeroase controverse în rândul concurenților, mai ales că blondina nu și-a recunoscut sentimentele față de Andi și a mărturisit că îl vedea ca pe un prieten. (VEZI ȘI: MIRELA BANIAS DE LA “INSULA IUBIRII”, MĂRTURII ÎNFIORĂTOARE: “TATĂL LUI A MURIT SPÂNZURANDU-SE”. LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE BRUNETĂ ȘI UN CRIMINAL ÎN SERIE)

„De la început am zis, nu sunt singura care a văzut chimia dintre ei. Se îndrăgostise de Andi, erau ca un cuplu pe Insulă. Nu sunt singura care a văzut asta şi nu avea rost să mint că erau camerele, microfoanele. N-aveam cum să zic că nu este aşa. Eram tot timpul împreună, dar am primit un mesaj de la ea care a pus capăt: „De ce pe tine te scoate ok şi pe noi nu?” şi atunci chiar am răbufnit şi am zis că e pentru că nu şi-a asumat şi a jucat fals. Lăsaţi măştile jos, fetelor! Nu-şi asumă şi m-a dezamăgit la final… Am fost singura concurentă care a venit în patru sezoane acasă singură şi cred că, în calitate de prietenă, aveam nevoie de încurajările ei, de prietenia ei, de amiciţia ei. Am fost împreună acolo. Ea ştia că am venit singură acasă şi nu am avut deloc sprijinul ei moral. Dacă ar veni asumată şi mi-ar spune că a greşit, n-aş putea să mai ţin ură”, a adăugat Mirela. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...