Mirela Vaida a renunțat la inhibiții! Vedeta Antenei 1 s-a fotografiat goală în cadă

Autor: C. C.
Publicat: 03/12/2019 | 12:06

Mirela Vaida a renunțat la inhibiții, s-a fotografiat goală în cadă, într-un moment de repauz și a postat fotografia pe contul personal de Instagram.(CITEȘTE ȘI:ULTIMA IUBITĂ A LUI CORNEL GALEȘ A FĂCUT CHETĂ PRINTRE PRIETENI PENTRU ÎNMORMÂNTARE!)

Cunoscuta prezentatoare, Mirela Vaida are un program foarte încărcat. Ea trebuie să se împartă zilnic între viața de familie și carieră, iar momentele de relaxare sunt destul de puține.(VEZI ȘI:CINE ESTE ARTISTUL CU CARE S-A IUBIT MIRELA VAIDA, ÎNAINTE SĂ-L CUNOASCĂ PE ACTUALUL SOŢ)

Recent, artista și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care împărtășește cu ei unul dintre momentele de răsfăț de care se bucură. Vedeta Antenei 1 s-a desprins pentru câteva clipe de cotidianul agitat și s-a relaxat într-o cadă plină de spumă, alături de un pahar cu vin.

Fotografia de pe Instagram a fost însoțită de o descriere care a stârnit amuzamentul fanilor. În timp ce Mirela Vaida se relaxa în cadă, soacra acesteia făcea curățenie în casă. ”Mă întreabă soacră-mea de ce dă ea cu aspiratorul! Păi…pentru că nu încăpem amândouă în cadă…Oricât de mult mi-aș dori”, a postat Mirela pe contul de Instagram.

 

 

 

Citește și...