Mirela Vaida, anunț de ultimă oră. Ce mesaj a avut pentru fani prezentatoarea de la “Acces direct”. “Mă întorc…”

Publicat: 26/08/2019 | 21:48

Mirela Vaida reintră, din nou, în pâine. După o perioadă în care s-a concentrat asupra familiei, prezentatoarea TV este pregătită să preia, din nou, cârma emisiunii “Acces direct”.

Exact de azi într-o săptămână ne întoarcem! Mă întorc într-o redacţie în plină forfotă, într-o echipă puternică, la un format cu vechime şi subiecte fierbinţi, sociale, mondene, la un format care a ţinut, de-a lungul anilor, milioane de telespectatori în faţa televizorului.

Mã întorc la Acces Direct, în direct, în fiecare zi, de la ora 17:00, pentru a discuta, a comenta, a diseca fiecare ştire importantă, fiecare eveniment, fiecare emoţie în parte! Într-un format nou, fresh, dinamic, într-o haină nouă, cu noi provocări. Abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii, din 2 septembrie, cu multă energie, dinamică, entuziasma şi mult chef de muncă!”, a declarat Mirela Vaida.

“Acces Direct”, una dintre cele mai urmărite emisiuni, revine luni, 2 septembrie, de la ora 17:00, pe Antena 1. Mirela Vaida va fi gazda show-ului.