Mirela Vaida, cu fetița la spital! Micuței i-a fost pusă de urgență o branulă

Autor: Anca Toma
Publicat: 16/04/2018 | 14:14

Mirela Vaida are parte de momente grele, după ce a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Vedeta a postat o fotografie cu micuța, în timp ce desena, iar pe mânuța ei se observă o branulă, semn că i-au fost administrate soluții injectabile pentru calmarea durerii sau pur și simplu i-au fost administrate vitamine.

Cum ne coloram weekendul…”, a scris Mirela Vaida la fotografia postată. Prezentatoarea TV a surprins-o pe fiica sa în timp ce colora, semn că se simţea destul de bine. În camera de spital avea şi jucăriile, o păpuşică simpatică şi alte lego.

Mamă pentru a treia oară

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit că plănuiește să rămână însărcinată spre sfârșitul anului viitor, cel târziu la începutul lui 2020 pentru ca atunci când va avea deja 38 de ani să devină mamă pentru a treia oară.

„Eu am 36 de ani şi am doi copii mici, însă mi se pare că l-aş face pe al treilea. Mi-am pus în minte planul: să crească cel mic, să îl scot din pampers, să meargă singur, să înţeleagă când îi spun mâncare şi alte lucruri şi aş mai face unul pe la 38 de ani”, a povestit Mirela Vaida.

Citește și...