Mirela Vaida, detalii de ultim moment despre reînceperea emisiunii Acces Direct. Ce a transmis prezentatoarea de la Antena 1: „Viața trebuie să…”

Autor:
Publicat: 17/08/2020 | 15:09
Mirela Vaida, detalii de ultim moment despre reînceperea emisiunii Acces Direct. Ce a transmis prezentatoarea de la Antena 1: „Viața trebuie să…”

Așteptarea a luat sfârșit pentru toți telespectatorii Acces Direct! Mirela Vaida a făcut marele anunț al revenirii pe micul ecran și se pare că această luptă cu virusul COVID-19 a adus numeroase schimbări pentru ea, dar și pentru echipa Antenei 1. 

Mirela Vaida a făcut un anunț de ultim moment cu privire la reînceperea noului sezon Acces Direct. Prezentatoarea de la Antena 1 le-a mărturisit fanilor săi că perioada aceasta de izolare a fost una extrem de grea, însă fiecare a avut câte ceva de învățat.

Mai mult, despre noul sezon Acces Direct, prezentatoarea de la Antena 1 a punctat că va fi unul plin de surprize și de noi subiecte.

“Începem un  nou sezon “Acces Direct” după o vacanţă atipică, pe care am petrecut-o mai mult în izolare! Revenim cu forte proaspete, cu grijă şi cu teama că suntem pândiţi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap întreaga lume! Însă viaţa trebuie să meargă cumva mai departe, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, dar şi cu entuziasmul unei normalităţi pe care o aşteptăm cu toţii!

Până atunci, zilnic, în casele dumneavoastră, de luni până sâmbătă, sperăm să ne primiţi ca şi până acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viaţă şi despre oameni, fără filtre, fără cosmetizări, cu realităţi dure, dar şi cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebrităţi, lifestyle, anchete sociale, şamd. Vă mulţumim că ne aşteptaţi cu nerăbdare! Să fim sănătoşi şi optimişti!”, a declarant Mirela Vaida.

Nelson Mondialu susține că Mirela Vaida va fi înlocuită

Emisiunea Acces Direct, una dintre cele mai urmărite show-uri din România, este în prezent în vacanță. Nelson Mondialu este de părere că Mirela Vaida va fi înlocuită. Nelson Mondialu a realizat un vlog în care vorbește despre o schimbare în cadrul emisiunii. Se pare că ardeleanul este de părere că Mirela Vaida ar urma să fie înlocuită de Mara Bănică.