Miriuţă fără secrete pentru Neagoe: „Steliano va juca 100% la mijlocul terenului!”

Publicat: 04/12/2017 | 07:00
Miriuţă fără secrete pentru Neagoe: „Steliano va juca 100% la mijlocul terenului!”

După ce i-a dat replica lui Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi declarând că se aşteaptă ca Dinamo să fie avantajată astăzi de arbitri, Vasile Miriuţă, antrenorul principal al alb-roşilor i-a pus pe tavă tehnicianului oltean al nou-pronovatei, planul tactic pe care îl va avea astăzi pe „Tineretului” din Braşov. „Steliano va juca 100% la mijlocul terenului! Chiar mă bucur că joacă acolo, că joacă foarte bine, are altă atitudine... Poate şi eu am greşit faţă de el la acea problemă! Poate trebuia să fiu mai aproape de toţi. Aşa e în viaţă, trebuie să recunoşti când greşeşti. I-am adus mai aproape de mine, ei au înţeles şi asta se vede în jocul lor. Ei au demonstrat încă o dată că sunt jucători de mare caracter şi dau totul pentru culorile acestui club. Ăsta-i adevarul, trebuie să recunosc”, a declarat Vasile Miriuţă. 

Tehnicanul a dezvăluit şi problemelor de efectiv cu care se confruntă înaintea acestui meci.

„Costache e accidentat de mai mult timp, May nu şi-a revenit după acea leziune fibrilară, iar Şerban are o problemă la inghinali, terenul a fost prea greu în ultimele 30 de minute la Cluj. Din păcate, Nica are probleme cu accidentările, are şi ghinion, dar eu sper să se facă bine şi anul viitor să fie mai bun pentru el”, a adăugat Miriuţă.

Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe a declanşat războiul psihologic înaintea meciului afirmând că se aşteaptă ca Dinamo să fie dusă spre victorie de arbitri. Replica lui Miriuţă a venit imediat, tehnicianul „câinilor” declarând că tot ce îşi doreşte este ca la meciul de astăzi să fie un arbitraj corect şi cel mai bun să câştige.

Partida dintre Sepsi şi Dinamo, meci care va avea loc astăzi de la ora 20:45 va fi arbitrat de Marcel Bârsan din capitală.

Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

Cristi P. 

Citește și...