Miriuță pus sub presiune după umilința cu Mediaș: „Dacă-i dezamăgim pe suporteri, nu o să fie bine!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/05/2019 | 12:59
Miriuță pus sub presiune după umilința cu Mediaș: „Dacă-i dezamăgim pe suporteri, nu o să fie bine!”
Înfrângerea umilitoare pe care FC Hermannstadt a suferit-o în derby-ul Sibiului cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-1, a tulburat apele la nou-promovata. Conducerea clubului i-a dat un ultimatum lui Vasile Miriuță, tehniciaul fiind amenințat cu demiterea în cazul în care nu va obține toate cele trei puncte puse în joc runda următoare pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

„Mie mi-e foarte greu să spun ceva acum şi ce să iau asemenea măsură, pentru că şi aşa, toată lumea a spus că vin eu şi-l dau afară pe Miriuţă. Eu nu-l dau afară pe Miriuţă, trebuie să muncim împreună cu jucătorii să scoatem maximum din etapele care urmează şi să câştigăm. Am intrat în vestiar împreună cu domnul preşedinte şi le-am spus băieţilor că îi pedepsim, ca să câştige meciul următor obligatoriu, pentru că aşteptările sunt mari de la publicul din Sibiu, care e un public de fotbal şi cunoscător de fotbal şi îşi doreşte să aibă o echipă în Liga I şi dacă-i dezamăgim, nu o să fie bine. Mai crează şoc pozitiv, dar nu ştiu dacă e momentul să luăm o asemenea măsură. Eu cred că nu, eu personal zic că nu”, a declarat Iuliu Mureşan, directorul general al ardelenilor.

După înfrângerea de la Mediaș cu Gaz Metan, FC Hermannstadt a rămas pe locul 6 cu 19 puncte, însă sibienii pot fi depășiți în clasament în această rundă de Dunărea Călărași și pot ajunge pe loc retrogradabil.

Astăzi în prima etapă a play-out-ului Ligii 1 va avea loc confruntarea dintre Dunărea și Dinamo, meci care va avea loc de la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

 

 

Citește și...