Miron Cozma o ia pe urmele lui Marcel Toader: „Este chiar o mândrie bărbătească”

Publicat: 17/05/2018 | 17:43

Miron Cozma ar putea fredona foarte des versurile melodiei „Mă iubește femeile” a lui Mihai Mărgineanu. De ce? Motivul e simplu! În ciuda tuturor scandalurilor în care a fost implicat, dar și că nu mai arată ca la 20 de ani, Luceafărul Huilei este răsfățat de reprezentantele sexului frumos într-un mod în care nu mulți domni „se pot mândri”. Există totuși o excepție, e adevărat: Marcel Toader.

Citește și: Reacția lui Marcel Toader, după ce Gabriela Cristea a vorbit despre divorțul lor și l-a acuzat de violență: „Numele meu te relansează în lumina reflectoarelor!”

Numit și cel mai romantic miner, Miron Cozma primește des cadouri de la femei – doar, doar acesta va cădea în mrejele lor. În plus, nu doar iubitele lui îi răsfață cu surprize, ci și prietenele. De altfel, și fostul rugbist, Marcel Toader, are parte de acest tratament după ce a divorțat de Maria Constantin.

„Am primit cadouri și de la femei și este chiar o mândrie bărbătească și pot să o spun cu toată splendoarea pentru că ce e mai splendind decât o femeie frumoasă care îți mai face și cadouri. Este deja apogeul unei relații chiar și de prietenie, nu neapărat amoroase. (…)

E o mare satisfacție pentru că, de exemplu, ochelarii pe care îi am acum la mine, i-am primit de la o femeie. Cam prin 2008. Țin foarte mult la ei și mă vedeți de fiecare dată cu ei. Sunt de vreo 10 ani”, a declarat Miron Cozma pentru Libertatea.

Citește și: Miron Cozma, declarații acide la adresa Marinelei Nițu, la trei ani de la despărțire: „E o femeie narcisistă, asta este o boală”

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului nu se lasă mai prejos, spune el și ori de câte ori are ocazia le întoarce doamnelor și domnișoarelor surprizele plăcute.

Dacă am bani, fac și eu cadouri substanțiale. Nu cred că ați văzut vreo femeie, în toate relațiile mele și bănuiesc că vă dați seama că am avut foarte multe în viața asta, să mă vorbească de rău. În primul rând, un bărbat nu se poartă urât cu femeile. Urăsc bărbații care se poartă urât cu femeile. Deci nu ați văzut o femeie să mă vorbească de rău, dar repet: «No money, no honey (n.r.: nu ai bani, nu ai iubită)», a mai spus acesta.

Miron Cozma își cumpără haine de la second-hand

„Am fost într-un magazin second-hand de curând și nu-mi venea să cred că erau kilometri de haine cu 5 lei și 10 lei și la ce am văzut în ultima vreme cred că ar trebui să ne reprofilăm. Nu știi ultima «bombă» a Suediei? Guvernul suedez numai cere taxe celor care refolosesc diverse lucruri, inclusiv mâncare, nu numai îmbrăcăminte. Din păcate românii aruncă foarte multe lucuri, chiar și foarte multă mâncare și culmea ironiei sunt foarte mulți muritori de foame în țara asta”, a declarat Miron Cozma.

 

Citește și...