Misha ține o dietă și a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi: „Din frigider nu-mi lipsesc…”

Publicat: 02/09/2019 | 13:28

La cei 28 ani, Misha arată foarte bine, mai ales că a avut și oo sarcină la activ. Vedeta are un program foarte încărcat, dar cu toate astea nu își neglijează alimentația. Este foarte atentă la ce mănâncă, face sport și acordă o atenție deosebită tratamentelor corporale.

Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puțin.  La sală nu am mai mers de vreo lună și jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost și Maya în vacanță, mi-a fost puțin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădinița. Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50! Nu am un meniu fix, dimineața când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniță, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădinița. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!, a spus Misha, potrivit perfecte.ro.

După divorțul de Connect-R, Misha și-a schimbat complet look-ul, a renunțat la părul lung și a apelat la peruci de fiecare dată când și-a dorit să iasă în evidență. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că acordă o mare atenție și tratamentelor corporale, printre preferatele ei fiind cele naturale care combat eficient celulita, unul dintre cei mai mari dușmani ai femeilor.

Tratamente corporale îmi fac atât la salon, cât și acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță.  Acum mi-a mai crescut și nu îi pot da foarte ușor o formă, mi-e cumva dor de părul lung.”, a adăugat Misha.

Citește și...