Misterul asasinatului oribil din Olt a fost deslușit. Făptașul a ajuns după gratii, pentru crima

Publicat: 01/04/2018 | 20:07
Misterul asasinatului oribil din Olt a fost deslușit. Făptașul a ajuns după gratii, pentru crima

Misterul crimei oribile din localitatea Strejești județul Olt a fost elucidat duminică, o dată cu arestarea principalului suspect. Un bărbat de 46 de ani a fost descoperit sâmbătă decedat pe o stradă din localitate. Pe corpul său erau răni de cuțit iar polițiștii au stabilit imediat că au de-a face cu o crima.

Potrivit anchetatorilor, principalul suspect de crima este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate, care a fost reținut și dus în fața magistraților în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă. Procurorii au stabilit că victima și presupusul autor au băut împreună în noaptea precedentă crimei. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au ajuns relativ repede la tânărul de 21 de ani, pentru că mai mulți martori i-au văzut împreună, iar din comportamentul suspectului a reieșit că el ar fi autorul crimei.

Anchetatorii au aflat că bărbatul care și-a omorât soția și copiii a fost condamnat la un an de închisoare. Ce acuzații i-au fost aduse

Înjunghiat și abandonat

În plus, au fost ridicate urme biologice, ADN, și de la fața locului. În situația în care acestea fac legătura cu suspectul, devin probe zdrobitoare în anchetă. Individul a fost reținut sâmbătă și prezentat duminică magistraților, care au emis un mandat de arestare preventivă. Tânărul este cercetat sub control judiciar într-un dosar de furt.
Sâmbătă dimineaţa, un bărbat de 46 de ani, din Strejeşti, a fost găsit decedat, pe o stradă din localitate. Pe corpul persoanei decedate erau mai multe leziuni provocate cu un obiect tăietor-înţepător, arată anchetatorii.

Citește și...