Misty a spus adevărul despre burtica suspectă de gravidă: “Într-un viitor apropiat”. Iubita lui Keo a fost copleșită de mesajele fanilor

Publicat: 17/07/2020 | 23:13

Gata, s-a risipit misterul în legătură cu fotografia de colecție cu Misty, alături de familia sa și burtica suspectă de gravidă care a stârnit multe reacții. Iubita lui Keo a spus adevărul despre cel de-al doilea bebeluș și, la scurt timp după acest moment, ea a fost copleșită de mesajele fanilor.

Citește și: Misty, clipe groaznice: “Mi-a căzut părul”. Ce probleme de sănătate are femeia care l-a “furat” pe Keo de la Andreea Bălan

Misty a spus adevărul despre burtica suspectă de gravidă

Cântăreața Misty a negat că este însărcinată, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că ea și Keo “lucrează” la un frățior sau o surioară pentru Arya.

Descoperă și: Keo, mesaj tranșant despre căsătoria cu Misty: ”E de 100 de ori mai puternic decât o hârtie”

“Nuuuuu sunt însărcinată! 😞 Not yet (n.r.: nu încă), cel putin! 🙂 Doamne ajuta, intr-un viitor apropiat! «The best is yet to come» m-am referit la faptul că Arya crește si pe zi ce trece, ne surprinde și ne bucura din ce în ce mai mult! Iar manuta ei apare în cadru pentru că «grămada cerea varf» 😅 Vă pup și mulțumesc tururor!”, a scris cântăreața într-o postare urcată pe Instagram Stories.

După ce i-au citit mărturisirile, internauții i-au trimis numeroase mesaje emoționante. Cei doi iubiți au devenit pentru prima dată părinți pe 27 decembrie 2018, iar fiica lor se numește Arya Violette.

Tot azi, Misty și-a surprins fanii cu cel mai nou video făcut pe TikTok.

View this post on Instagram

Follow me on TikTok 🙂😘

A post shared by Alexandra Pavel Misty (@mistyismisty) on

Află și: Scandalul momentului în showbiz! Ce a făcut Misty, după ce Andreea Bălan a umilit-o pe Internet: “Abia aştept să…”

În familia Misty – Keo a fost sărbătoare luna trecută – talentatul cântăreț și-a sărbătorit ziua de naștere pe 21 iunie; a împlinit 42 de ani. Partenera lui de viață este cu 12 ani mai tânără decât el; Misty a împlinit 30 de ani pe 22 ianuarie.