MIT SPULBERAT: Poți să faci bani din videochat fără să te dezbraci!

Autor: Maria H.
Publicat: 09/09/2019 | 18:38

Oricât ar părea de bizară afirmația din titlu, se pot face bani din videochat și fără să te dezbraci. Se numește videochat glamour și este complet diferit de videochatul adult, unde modelele se dezbracă în fața camerei.

Ce înseamnă videochat glamour?

Modelele glamour nu mizează pe nuditate atunci când sunt în fața camerei, dintr-un motiv foarte simplu: o mulțime de oameni din toată lumea au mai multă nevoie de comunicare, decât de nuditate.

Modelele fac training-uri de specialitate unde învață cum trebuie să se poarte ca să fie senzuale și deschise, fără să fie obligate să se axeze pe nuditate. Ele pot cuceri un bărbat, îl pot face să-și piardă mințile după ele, fără să fie nevoie să-și scoată nicio haină de pe ele – în asta constă adevărata lor pricepere.

În domeniul videochat-ului glamour înveți să stăpânești arta conversației, cum să empatizezi, cum să te faci indispensabilă. Modelele care îl practică se bazeaza pe alte atu-uri, care nu țin neapărat de nuditate, pentru a capta atenția unui vizitator al site-ului. Un zâmbet sincer, deschis, câteva gesturi delicate și senzuale pot face mult mai multe decât o pereche de sâni goi.

Abilitatea și priceperea modelului de a conduce jocul seducției sunt cele două calități care o pot ajuta să obțină interes de la membrii site-ului fără să se dezbrace și fără să presteze show-uri erotice.

Primează creierul, nu corpul

Pe lângă asta, să nu uităm că modelele se pot baza și pe posibilitatea lor de a spune „nu”, rezervându-și astfel dreptul de a refuza solicitarea unui membru al site-ului, atunci când nu se simt confortabil în prezența lui sau nu simt dorința de a-i îndeplini acestuia cererile. Toate acestea fac parte din ceea ce se numește inteligență emoțională.

Folosindu-se de inteligența emoțională, cele mai de succes modele glamour vor avea nevoie doar de un strop de frumusețe și de multă istețime, astfel nu vor fi niciodată obligate să accepte ceva ce nu și-ar dori să facă, ci, dimpotrivă, vor reuși să obțină câștiguri foarte mari doar folosindu-se de atu-urile pe care le oferă seducția. Îl vor face pe cel de dincolo de camera web să vorbească și să le dorească, fără să se descopere mai mult decât este nevoie”, ne-a precizat Cristina Usvat, senior trainer și manager la Studio 20 Oradea.

Vrei să devii model glamour? E simplu!

Dacă vrei să afli mai multe despre videochat-ul glamour, poți s-o faci direct de la cei care se ocupă de acest domeniu. Poți să-i suni sau să le scrii pe WhatsApp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare. Sau urmărește secțiunea eChat by Studio20, din Cancan, unde vei găsi detalii interesante din culisele acestei industrii.

Citește și...