Mititelu Jr. a făcut o aroganță mică la NUBA! Puștiul & gașca lui au comandat 10 sticle de Moet

Publicat: 20/08/2018 | 22:51

Adrian Mititelu Jr. a făcut spectacol cu doar câteva ore înainte să împlinească 21 de ani. (Super oferte la accesorii gaming) Fiul patronului lui FC U Craiova a făcut o aroganță mică la NUBA, unde, alături de prieteni, a consumat bături fine. Nu l-a interesat nota de plată, s-a simțit perfect, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la petrecerea pe care a organizat-o atacantul în selectul club din stațiunea Mamaia.  

Însoțit de gașca de prieteni, Adrian Mititelu Jr. s-a relaxat în weekend-ul recent încheiat pe litoralul românesc, la Mamaia. S-a prezentat la NUBA, cel mai futurist club de la mare, unde a făcut un chef. Fiul patronului Universității Craiova a împlinit, luni, 21 de ani, însă și-a serbat ziua de naștere mai devreme. Era și păcat dacă nu ar fi procedat astfel, dat fiind că se afla într-o scurtă vacanță, alături de cei mai buni amici, departe de Bănia natală. (Console si accesorii gaming)

La NUBA, Mititelu Jr. nu a avut deloc “arici” la buzunar. A organizat o masă, de pe care nu au lipsit băuturile fine. Fotbalistul și prietenii săi și-au clătit gâtlejurile pofticioase cu șampanie, vodcă și vin. Însă cu măsura! Nu au deranjat pe absolut nimeni și s-au bucurat de timpul petrecut în club. Așa cum era de așteptat, fiul boss-ului de la FC U a fost în centrul atenției. S-a întreținut cu amicii săi și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Șampanie Moet la masa sărbătoritului

La un moment dat, la masa lui Adrian Mititelu Jr. și-au făcut apariția zece sticle cu șampanie Moet, aduse, logic, cu artificii și urmate de tradiționalul „La mulți ani!”. Imediat, atacantul care a bifat minute pentru FC U Craiova inclusiv în Liga a II-a, a scos telefonul și a filmat întrega scenă. A dorit să aibă o amintire și să le arate rudelor și prietenilor care nu i-au putut fi alături la NUBA ce distracție pe cinste au ratat. În concluzie, fiul omului de afaceri a petrecut clipe de neuitat în club și va avea, cu siguranță, ce povesti. (VEZI AICI: ADRIAN MITITELU A DEVENIT FOARTE MIC! PATRONUL DE LA UNIVERSITATEA CRAIOVA A SLĂBIT 45 DE KILOGRAME)

A obținut media generală 9.53 la BAC!

Fiul lui Adrian Mititelu nu a abandonat ideea de a deveni fotbalist, însă, în paralel cu antrenamentele și disctracția în cluburi, a acordat o atenție sporită și studiilor. A obţinut media generală 9.53 la Bacalaureatul din vara lui 2016, primind nota 10 la proba de „Logică, argumentare şi comunicare”, 9.95 la istorie şi 8.65 la Limba şi literatura română. În trecut, Mititelu Jr. a fost legitimat la formaţia patronată de tatăl său, FC U Craiova, pe poziţia de atacant, evoluând inclusiv în Liga a II-a. (NU RATA: ÎŞI LAMINEAZĂ GENELE, SPRÂNCENELE… ADRIAN MITITELU JR. ÎL COPIAZĂ PE FAIMOSUL JOHNNY BRAVO!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...