Moarte suspectă la un centru de carantină! Trupul neînsuflețit a fost găsit de către jandarmii care păzeau clădirea

Autor: Anna Caba
Publicat: 03/06/2020 | 18:00
Moarte suspectă la un centru de carantină! Trupul neînsuflețit a fost găsit de către jandarmii care păzeau clădirea

Un caz bizar a avut loc la Bistrița-Năsăud, la unul dintre centrele de carantină. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort în camera sa, de către jandarmii ce păzeau clădirea. În prezent, cauzele decesului sunt necunoscute.

Bărbatul revenise în ţară în data de 22 martie, din Germania, iar trei zile mai târziu a fost plasat în carantină, nefiind găsit la domiciliu. În data de 25 mai  fost mutat în carantină, iar după aproximativ o săptămână, în data de 3 iunie a fost găsit mort. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN IAȘI ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA IUBITĂ LA SCURT TIMP DUPĂ CE L-A PĂRĂSIT! CE MOTIV ÎNTEMEIAT ARE PENTRU GESTUL SĂU)

Asupra decesului acestuia se ridică multe semne de întrebare. Bărbatul nu a prezentat stări de rău sau alte tulburări de comportament. Cei care au sesizat ce s-a întâmplat au fost chiar paznicii clădirii. (VEZI ȘI: UNGARIA MENȚINE RESTRICȚIILE DE CĂLĂTORIE PENTRU ROMÂNIA! CETĂȚENII CARE VOR SĂ RĂMÂNĂ PE TERITORIUL ŢĂRII TREBUIE SĂ INTRE ÎNTR-O CARANTINĂ DE 14 ZILE)

 „În această dimineaţă şi la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locaţiei de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reuşit să stabilească un contact, forţele de ordine au recurs la intrarea forţată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au constatat decesul acestuia”, se arată conform unui comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Autorităţile menţionează că ultima dată când s-a luat legătura cu bărbatul a fost în seara zilei de 2 iunie şi că în niciun moment acesta nu a semnalat că ar avea probleme de sănătate sau simptomatologie specifică noului coronavirus.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat la centrul de carantină pentru cercetări şi pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 51 de ani.

Citește și...