Moartea unui bărbat este învăluită în mister! Cum a fost găsit într-o pădure din Dâmbovița

Publicat: 30/06/2020 | 20:52

Polițiștii din județul Dâmbovița se confruntă cu un caz tragic în care misterul este prezent. Un bărbat i-a alertat după ce și-a găsit prietenul decedat într-o pădure, iar acum anchetatorii speră că vor afla câteva informații prețioase de la medicii legiști. În urma autopsiei, ei speră că vor reuși să descopere ce a pățit individul de 50 de ani.

Citește și: Jaf ca în filme din Alba, elucidat după cinci ani! Cum a fost posibil

Moarte învăluită în mister într-o pădure din Dâmbovița

Descoperirea înfiorătoare a fost făcută azi, într-o pădure deasă din județul Dâmbovița. Bărbatul de 50 de ani și prietenul său au plecat azi-dimineață la cules de ciuperci. Misiunea lor a fost una delicată, pentru că s-a desfășurat o bună bucată de vreme pe caniculă.

“Foarte cald, i-am zis, e caniculă azi, hai să mergem înapoi acasă. I-am zis: «Bă, începe căldura, hai mai bine să stăm acasă»”, a declarat Daniel Pletea pentru stirileprotv.ro.

La un moment dat, ei s-au aventurat câțiva kilometri pe un traseu anevoios și, după un timp, ei s-au îndepărtat unul de celălalt. Când a decis să îl caute pe amicul său, Daniel Pletea l-a găsit fără suflare, cu capul pe o piatră. Speriat și îngrijorat, bărbatul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit cei de la Ambulanța Dâmbovița, dar și un echipaj al poliției din localitate.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut să facă nimic ca să-l readucă la viață… Decesul a fost constatat acolo, în pădure. Trupul bărbatului a fost dus la serviciul de medicina legală la Târgoviște, unde i se va face autopsia. Anchetatorii nu exclud varianta ca moartea să fi fost un accident, dar iau în calcul și posibilitatea unor probleme medicale necunoscute și automat netratate. Bărbatul de 50 de ani locuia doar cu mama sa la marginea localității Răzvadul de Sus.

Citește și...