Moda COVID-19 face furori în București. Au apărut măștile Louis Vuitton și…

Autor: C. C.
Publicat: 29/03/2020 | 23:39

“Micul Paris” nu se dezminte nici în vremea pandemiei. Moda COVID-19 face furori în Capitală. Tinerele sexy din București și-au etalat măștile Louis Vuitton, dar și costumele de protecție trendy. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uimitoare. (CITEȘTE ȘI: SEXY-DANSATOAREA PREZINTĂ RAPORTUL DE ACTIVITATE DIN CARANTINĂ. “AM ÎNCERCAT SĂ ÎMI OCUP TIMPUL CU…”)

Cu magazinele închise, defilările de modă anulate și lanțurile de aprovizionare la nivel mondial întrerupte, o mare parte din industria modei s-a reorientat pe producția de măști sanitare și echipamente de protecție. “Micul Paris” nu se dezminte nici în vremea pandemiei, iar domnișoarele din Capitală par să țină pasul cu noul trend. (NU RATA: DISPERARE ÎNTR-O COMUNĂ DIN DÂMBOVIȚA, UNDE SUNT 14 OAMENI INFECTAȚI, IAR UNUL A MURIT. PRIMARUL CERE AJUTOR)

Măști de firmă, ultima fiță!

Două domnișoare ”bine” și-au etalat, zilele trecute, măștile de firmă prin zona de nord a Capitalei. Cele două tinere au furat ochii tuturor în momentul în care au apărut pe stradă cu măști de protecție care purtau emblemele de la Louis Vuitton și Chanel. Dacă e să analizăm cele două accesorii vestimentare, care în ziua de azi par să fie indispensabile, putem spune că moda s-a adaptat situației actuale.

Ultima fiță, măști de protecție de la branduri celebre

În Rahova, lumea e și mai grijulie!

Dacă în zona de nord se poartă măștile de firmă, în zona Rahova costumele de protecție par să fie în trend. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a surprins două tinere, care ieșeau mult în evidență datorită vestimentației. Pentru că au fost nevoite să dea o tură prin magazine, după cumpărături de strictă necesitate, și-au luat toate măsurile de protecție. Și când spunem toate, nu exagerăm cu nimic. Pe lângă clasicele mănuși și masca de protecție, fetele au îmbrăcat și câte un costum de protecție din celofan, care pare să intre în trending, odată cu prelungirea pandemiei. (NU RATA: EL ESTE NOUL IUBIT AL SEXY-BLOGGERIȚEI DE LA ASIA EXPRESS)

Tinere extrem de precaute, care și-au luat costum de protecție

Cum să te protejezi de COVID-19 la cumpărături

Pandemia de coronavirus a restricționat circulația liberă a românilor, autoritățile sfătuind populația să rămână cât mai mult în case. Este însă aproape imposibil pentru că fiecare persoană are nevoie de alimente. Atunci când mergi la cumpărături, e important să respecți un decalog care să te protejeze de o infectare cu COVID-19. (NU RATA: MIHAI TRĂISTARIU, ACUZAT DE HĂRȚUIRE CU IMAGINI INDECENTE. “ȘTIAM CĂ POSTEAZĂ POZE APROAPE DEZBRĂCAT, DAR NICI CHIAR AȘA…”)

  1. Puneți pe hârtie tot ce trebuie să cumpărați ca să petreceți cât mai puțin timp în magazin.
  2. Evitați orele de vârf și mijloacele de transport în comun.
  3. Purtați în permanență cu voi un pachet cu șervețele de unică folosință, gel dezinfectant, mănuși chirurgicale și măști de protecție.
  4. Așezați în fața ușii de la intrare un prosop îmbibat cu spirt sau soluție pe bază de clor pe care să călcați de fiecare dată când intrați în casă.
  5. Nu atingeți cărucioarele direct cu mâna.
  6. Păstrați o distanță de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și persoanele din apropiere.
  7. Nu vă îmbulziți la casele de marcat sau pe raioane.
  8. Evitați plata cu cash, folosiți pe cât de mult posibil plata cu telefonul sau cardul bancar.
  9. La întoarcerea acasă, lăsați cumpărăturile la intrare și înainte să puneți fiecare produs la locul lui, aveți grijă să-l dezinfectați.
  10. Nu plecați mai mulți membri ai aceleași familie la cumpărături. Desemnați un responsabil pentru asta și păstrați această rutină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...