Modele de subiecte Evaluarea Națională 2018 la Matematică

Publicat: 04/05/2018 | 22:31

Luna viitoare se vor desfășura probele scrise la Evaluarea Națională. Până atunci, candidații la acest examen mai au timp să se pregătească și să își verifice nivelul cunoștințelor pe care îl au. În acest articol, elevii au posibilitatea să rezolve câteva modele de subiecte Evaluarea Națională 2018 la Matematică.

Citește și: Calendar Evaluarea Nationala 2018

Absolvenții clasei a VIII-a vor susține proba scrisă la Matematică pe 13 iunie 2018. Candidații vor intra în sala de examinare cel târziu la ora 08:30, după predarea materialelor ce nu sunt permise a fi introduse de ei în sala de examen (orice ar putea să îi inspire: cărți, dicționare, telefoane, tablete etc.).

Citește și: Modele de subiecte Evaluarea Națională 2018 la Limba și literatura română

Proba începe la ora 09:00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată, în fiecare sală în care se susține examenul. Durata probei scrise este de 120 de minute din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev. Atenție însă! Candidatul care nu se află în sala de examen în momentul distribuirii subiectelor pierde dreptul de participare la sesiunea de examen. După începerea predării lucrărilor de către candidați spre asistenți se va avea în vedere ca până la predarea ultimei lucrări să fie prezenți în sală cel puțin trei candidați.

Modelele de subiecte Evaluarea Națională 2018 la matematică

În galeria acestui articol, elevii de clasa a VIII-a vor putea rezolva o variantă de subiect la matematică. De asemenea, ei pot consulta modele și variante de subiecte administrate în anii anteriori AICI.

Programa la matematică

Poți vedea metodologia și programa Evaluarea Națională 2018 Matematică AICI.

Citește și...