”Mogulul” a scos-o la un prânz în doi pe ”Regina televiziunilor”!

Publicat: 11/07/2018 | 22:58

Dan Voiculescu este unul dintre cei mai bogați români, iar fiica sa cea mare, Camelia, păstorește trustul TV nr. 1 din țară. (Promotiile zilei la monitoare) CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu ”Mogulul” și ”Regina televiziunilor” împreună. Moștenitoarea “Antenelor” și tatăl ei au luat prânzul la un restaurant select din zona Băneasa, unde au savurat mâncăruri alese, dar și câte un draft de bere.

Dan Voiculescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din România. Are o avere impresionantă și este o persoană respectată. Eliberat din închisoare în urmă cu aproximativ un an, afaceristul a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Și să se concentreze asupra familiei și business-urilor pe care le conduce cu succes. Camelia este una dintre fiicele sale. Este femeia căreia a avut curajul să-i încredințeze destinul “Antenelor”. (Console si accesorii gaming)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi la un local de lux din Capitală. Îmbrăcat lejer, de vară, Dan Voiculescu a ajuns în restaurant la puțin timp după fiica sa cea mare. L-a preluat, imediat, un ospătar, care l-a îndrumat către masa unde se afla, deja, Camelia Voiculescu. Zâmbitor, afaceristul s-a conformat. A luat loc pe un scaun, a consultat meniul și a comandat. ”Mogulul” și ”Regina televiziunilor” au consumat preparate delicioase, iar setea și-au potolit-o cu bere.

Câte un draft mai exact. Că doar este vară, iar berea este băutura favorită a românilor în această perioadă. Au petrecut în local aproximativ o oră și jumătate. Au discutat, probabil, despre afaceri. Camelia a gesticulat minute bune, iar Dan Voiculescu a privit-o cu atenție. Au avut, mai mult ca sigur, subiecte importante de conversație. Doar ea păstorește trustul TV nr. 1 din România, iar el este unul dintre milionarii țării. Ambii au putere și sunt oameni de succes. (NU RATA, AICI: IMAGINI RARE CU  “SUPRAVIEŢUITORUL” DAN VOICULESCU. DOM’ PROFESOR SINGUR CU MAŞINA LA MAMAIA!)

Cine este Dan Voiculescu

Dan Voiculescu este un politician român, om de afaceri și președinte fondator al Partidului Conservator. În trei legislaturi a fost ales senator de București. În primele două a demisionat în ultimul an de mandat, determinând astfel mutarea proceselor sale de la instanța supremă la Tribunalul București.

Conform Top 300 Capital, deținea aproximativ 600-650 de milioane de euro în anul 2012. Este fondatorul Intact Media Group, trust de presă ce cuprinde televiziuni și publicații. (NU RATA: Fiica lui Dan Voiculescu a fost pradată de 60.000 de euro!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...