Moldovenii atacă play-off-ul fără buget de transferuri: „Căutăm jucători care acceptă să vină la noi și să înțeleagă că aici este o rampă de lansare!”

Autor: Cristian P
Publicat: 27/12/2019 | 15:56
Moldovenii atacă play-off-ul fără buget de transferuri: „Căutăm jucători care acceptă să vină la noi și să înțeleagă că aici este o rampă de lansare!”

Cu toate că se află într-un top al echipleor din liga 1 activă pe piața transferurilor, fiind o formațție care a vândut bine de tot în ultima perioadă, FC Botoșani rămâne în continuare una dintre echipele care nu beneficiază de buget de transferuri în pauză în inter-sezon. Și asta în ciuda faptului că FC Botoșani are șanse reale de a prinde play-off-ul pentru prima oară în istorie în acest sezon.


Cauți mai multe ponturi? Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


Situația nu-l deranjează deloc pe Marius Croitoru, tehnician care susține că în iarnă va aduce în locul jucătorilor la care va renunța tot jucători libeti de contract.

„Eu am sprijinul conducerii dar singura variantă a noastră sunt jucătorii liberi, ieftini. Cifrele sunt pentru alții. Noi nu ne putem permite jucători care au cifre, meciuri jucate, goluri, echipe mari. Am adus jucători care au fost la un anumit nivel, gen Ongenda, Ofosu, Ashkovski. Sunt jucători incredibil de buni pentru România dar nu îi putem aduce în vârf de formă. Noi nu avem bani să cumpărăm și nici buget de salarii foarte mari. Căutăm jucători care acceptă să vină la Botoșani și să înțeleagă că este o rampă de lansare. Nu vreau să schimb foarte mulți din titulari”, a declarat Marius Croitoru.

Cât privește lista jucătorilor la care Croitoru va renunța, tehnicianul nu a dorit să facă public niciun nume din dorința de a nu le strica sărbătorile elevilor săi.

„La orice echipă, ambele uși sunt deschise. Atât la venire cât și la plecare. Nu i-am anunțat, nu vreau să le stric sărbătorile. Am fost fotbalist și știu ce înseamnă o asemeneaveste înaintea sărbătorilor. După revelion îi voi anunța. Au timp suficient să-și găsească echipe”, a conchis Marius Croitoru.

 

Citește și...