Moldovenii, nemulţumiţi de Gino: „Este discret şi neimplicat!”

Publicat: 11/10/2017 | 07:00

Conducătorii FC Botoşani nu sunt încă decişi cu cine vor vota la alegerile pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ce vor avea loc pe 23 octombrie.Valeriu Iftime, finanţatorul revelaţiei Ligii I, a lăsat să se înţeleagă că nu este încă sigur că vrea continuitate la şefia LPF, dar a precizat că vrea să vadă exact dacă o schimbare va aduce beneficii clubului pe care îl conduce. 

Iftime a spus că se va pronunţa exact asupra votului FC Botoşani după ce va vedea sa programul pe care contracandidatul lui Gino Iorgulescu, Sorin Drăgoi îl va avea.

Cert este că Iftime s-a arătat nemulţumit de activitatea actualului preşedinte la LPF şi a spus că Gino Iorgulescu putea face mai mult pentru cluburile de Liga I.

„Dacă ar fi un candidat cu o altă expunere şi mult mai dinamic, vom merge pe schimbare. Mi se pare foarte discret şi neimplicat. Mi s-a părut deplasat când s-a spus că dacă îl alegem tot pe Iorgulescu ni se garantează drepturile TV. Trebuie o licitaţie şi să vedem ce se întâmplă. Se pot face multe lucruri care ţin de normalitate. Nici acum nu ştii câţi bani primeşti din drepturile TV, când îi primeşti şi nu există un document prin care să fiu informat că pentru locul şase, primesc banii ăştia. Este exact ca pe vremea lui Dragomir. A conduce un club de fotbal cu buget de 3,5 milioane de euro şi să nu generezi datorii, e greu. Un milion şi ceva îi primeşti din drepturile TV iar tu trebuie să asiguri două milioane”, a declarat Valeriu Iftime.

Actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, şi preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, se vor înfrunta în alegerile pentru conducerea LPF, cei doi fiind singurii care şi-au depus candidatura la funcţia de preşedinte al LPF pentru mandatul 2017-2022.

 

Autor: Cristi P.

 

 

Citește și...