Moldovenii vor să obțină prima victorie din istorie cu FCSB: „Poate că e momentul să câștigăm și noi cu FCSB!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/07/2019 | 17:12
Moldovenii vor să obțină prima victorie din istorie cu FCSB: „Poate că e momentul să câștigăm și noi cu FCSB!”

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, este convins că poate intra în istoria moldovneilor ca fiind primul tehnician care învinge FCSB.

La conferința de presă premergătoare duelului cu vicecampiaona României, Croitoru a afirmat că nu-i este frică de duelul cu roș-albaștrii deși echipa sa nu a reușit niciodată să obțină o victorie în dauna bucureștenilor.

„Toate meciurile sunt importante. Jucăm în fața unei echipe angrenate în cupele europene. Jucăm împotriva unei echipe care a terminat în ultimii ani pe locul doi și ne dorim să facem un meci bun. Jucătorii trebuie să înțeleagă că e o zi specială și nu cred că este o motivare în plus pentru acest meci. Ei știu ce au de făcut, se pregătesc bine, vom pregăti foarte bine meciul și vom vedea la ora jocului cine este mai bun. Bineînțeles că se poate să câștigăm. La fotbal se poate întâmpla orice. Poate că e momentul să câștigăm și noi cu FCSB. Pentru mine ar fi o bucurie mare. Analizăm ce joacă adversarul dar important este ce jucăm noi. Atâta timp cât antrenezi să dai gol, nu contează că primești. Cel mai important este să antrenezi golul și ai mari șanse să reușești. De asta nici nu mă interesează prea mult ce joacă adversarii. Suntem atenți la anumite lucruri dar important este cea ce jucăm noi”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

La rândul lor, jucătorii moldovenilor sunt convinși că pot obține un rezultat pozitiv astăzi la Pitești cu FCSB.
„Un egal ar fi un rezultat bun dar noi mergem pentru cele trei puncte. Dacă se întâmplă să luăm un punct, o să ne mulțumim cu un punct. E un meci ca oricare altul dar cu o echipă mai bună. Eu am încredere în mine”, a declarat Andrei Chindriș, completat de Denis Haruț: „Cei de la FCSB au jucători buni dar și noi avem jucători foarte buni care pot face față meciului. Sper să mergem acolo și să câștigăm”.

Duelul dintre FCSB și FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...