Moldovenii vor victoria cu Chiajna pentru a-și consolida locul doi în play-out!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/05/2018 | 08:00
FC Botoşani va lupta astăzi, de la ora 18:30, pe „Municipal”, contra celor de la Concordia Chiajna într-un meci în care obiectivul clar al mmoldovenilor este victoria.

După ce a pierdut lupta cu Dinamo pentru primul loc din play-out, elevilor lui Costel Enache nu le mai rămâne decât varianta locului 8, lucru recunoscut şi de tehnicianul echipei.

„Din păcate cred că am pierdut lupta pentru locul 1 cu Dinamo şi nu ne rămâne decât să ne luptăm în continuare pentru locul pe care ne situăm în prezent. Cred că e foarte important ca în meciurile care au rămas să ne continuăm evoluţiile pozitive. Echipa începe să arate bine ca şi determinare, joc, mentalitate ofensivă, iar grupul e în continuare unit şi arată bine. E foarte bine pentru noi acest lucru, pentru că putem pe această bază să construim. Trebuie să conştientizăm că lupta pentru locul 8 nu s-a încheiat şi că trebuie să continuăm să adunăm puncte, pentru că e nevoie să ne consolidăm această poziţie. Trebuie să rămânem în continuare concentraţi”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

Tehnicianul se aşteaptă la o replică dură din partea Chiajnei, însă susţine că elevii săi sunt pregătiţii pentru acest joc şi pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc.

„Chiajna e într-un moment bun, e o echipă schimbată, cu un model de joc nou, care are un obiectiv important şi sunt convins că vor fi foarte determinaţi. Nu am temeri. Ştiu că şi la noi există concentrare, determinare dorinţă. Văd în antrenamente asta, îi simt pe jucători că sunt responsabili şi nu îmi fac niciun fel de griji. Sunt convins că jucătorii sunt conştienţi de victorie şi vor face tot pentru a câştiga acest meci”, a mai spus Enache.

Partida FC Botoşani – Concordia Chiajna va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

Citește și...