Moment de maximă audiență! Rareș Bogdan a apărut în emisiune cu pantaloni mai lungi cu 7 centimetri. Care a fost motivul

Publicat: 25/10/2018 | 14:55
Moment de maximă audiență! Rareș Bogdan a apărut în emisiune cu pantaloni mai lungi cu 7 centimetri. Care a fost motivul

Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan s-a îmbrăcat cu pantaloni mai lungi cu 5-7 cm, pentru a-i parodia pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea şi ceilalţi membri PSD-ALDE care au mers la consultări cu Klaus Iohannis.

Uitaţi-vă la mine! După care uitaţi-vă la maimuţoii ăstia care s-au dus la Cotroceni, de la PSD şi ALDE! Nu ştiu dacă se vede exact, sunt nişte pantaloni mai lungi cu 5-7 cm. Se vede, mă, că sunt foarte lungi (n.r. – în dialog cu regia)? Că sunt ca ai lui Nicolicea, ca ai lui Şerban, ca ai lui Dragnea? Hoţii ăştia nu sunt în stare să ia nici măcar o pereche de pantaloni pe ei. Greu trebuie să-i fi fost preşedintelui să stea în faţa unui commando de ultraşi„, a spus Rareş Bogdan.

Altfel, Rareş Bogdan s-a referit şi la Tudorel Toader, care a cerut revocarea lui Lazăr.

Nu are rost să vă vorbesc despre Tudorel Toader, am spus-o de nenumărate ori: omul este un ticălos cu şcoală. Nu chiar cu atât de multă şcoală pe cât s-ar crede. Vreau să fac un apel la psihologi şi psihiatri cărora nu le este teamă să vorbească: aş vrea să-l analizaţi pe Gargamel (n.r. – Tudorel Toader). Să vorbeşti o oră… omul clar… cum să ceri schimbarea unui procuror că şi-a permis să ancheteze cea mai grea acţiune împotriva populaţiei civile din ultimii 25 de ani? Principalul motiv al revocării a fost Dosarul 10 august„, a spus Rareş Bogdan.