Moment dificil pentru Lavinia Pârva: ”Mi-a fost greu, dar… ce părere aveți?”

Publicat: 07/09/2020 | 10:57

Lavinia Pârva și-a făcut o schimbare radicală de look! După ce a reușit să ajungă din nou la silueta pe care o avea înainte de naștere, artista a decis să adopte un alt stil.

Soția lui Ștefan Bănică jr. a decis că este momentul pentru o schimbare, așa că a dat fuga la un hair-stylist din Capitală. Lavinia Pârva a renunțat la părul lung care a consacrat-o pentru o tunsoare bob.

Iar schimbarea a fost pe placul fanilor, care n-au contenit cu urările de bine la adresa ei. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, SCOS DIN CLUB DE BODYGUARZI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARCARE ȘI CUM L-A “POTOLIT” SEXY-BRUNETA)

”Mi-a fost greu sa renunț la parul lung,însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Lavinia Pârva, schimbare radicală de look

S-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Iar viața celor doi s-a schimbat radical de când a venit pe lume micuțul Alexandru.

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…, a mărturisit Lavinia.