Moment rușinos pentru Shania Twain! A făcut pipi pe scenă

Publicat: 19/11/2018 | 11:10

Shania Twain (53 ani) a avut un moment rușinos, când a făcut pipi pe scenă. Cântăreața a povestit într-un interviu că cel mai penibil episod din viața ei a fost atunci când susținea un concert și s-a mai putut abține, urinând chiar în fața spectatorilor.

Trebuia să cânte o notă înaltă, s-a forţat, şi s-a trezit cu o băltoacă în dreptul picioarelor, din fericire purta o rochie lungă şi lumina de pe scenă nu era foarte puternică: “Am făcut pipi pe scenă, nu s-a văzut mare lucru din public”.

Celebra artistă a mai povestit că „a aruncat un pahar cu apă peste balta de urină” pentru a masca întâmplarea.

Brad Pitt „nu o impresionează prea tare“

Cântăreaţa de origine canadiană Shania Twain a dezvăluit în sfârşit de ce a declarat în versurile hit-ului „That Don’t Impress Me Much“ că actorul Brad Pitt „nu o impresionează prea tare“.

Vreţi să ştiţi adevărul despre această poveste? Nu l-am spus niciodată. Îmi amintesc că o prietenă venise în vizită la mine, era în preajma Crăciunului şi făceam nişte prăjituri. Eu scriam la acel album şi era un scandal cu Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow, apăruseră nişte fotografii nud cu el în revistaPlaygirl. Şi atunci m-am gândit: «Ei bine, nu mă impresionează prea tare». Pur şi simplu nu înţelegeam de ce era atâta tam-tam pe acel subiect. Vedem oameni goi în fiecare zi. Chiar asta am gândit. Nu l-am ales special pentru că era Brad Pitt. Pur şi simplu a fost asocierea la momentul respectiv. Bineînţeles că putea fi orice alt bărbat frumos în locul lui“, a dezvăluit cântăreaţa.

Citește și...