Momente de coșmar pentru fratele lui Emi Pian. Elvis Pian se teme că rămâne singur, dacă frații lui sunt arestați: „Mi-e frică”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 19:43
Momente de coșmar pentru fratele lui Emi Pian. Elvis Pian se teme că rămâne singur, dacă frații lui sunt arestați: „Mi-e frică”

Descinderile în forță efectuate miercuri dimineață în locuințele mai multor membri ai clanului Duduianu l-au făcut pe Elvis Pian, fratele lui Emi Pian să se teamă de faptul că va rămâne singur, în cazul în care frații săi vor fi arestați. 

Miercuri dimineață, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții la locuințele Duduienilor, iar acum, Elvis Pian a ieșit în spațiul public și a vorbit de faptul că se teme să nu rămână singur, dacă frații săi vor fi arestați.

Mai exact, polițiștii i-au ridicat pe frații lui Pian, pe motiv de cămătărie. Cu toate acestea, Elvis Pian a negat orice acuzație de cămătărie și a declarat în presă că se ocupă doar cu vânzări de mașini.

„Îmi e frică şi de stat şi de oameni, mi-e frică să mai apar, să mai vorbesc. Toţi avem un destin şi când e să ne fie greu, ne este. Totodată, evităm cât putem de mult. Dacă facem vreo infracţiune, plătim, puteţi vedea cu ce ne-am ocupat. Bunicii noştri au fost cu demolările, au avut bani, iar noi ne ocupăm cu maşini” a spus Elvis Pian.

Doi dintre frații lui Emi Pian, reținuți pentru 24 de ore

Grațian și Ciprian Duduianu, frații interlopului ucis, au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit România TV.

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor. Cei doi membri ai clanului Duduianu au fost ridicați ieri dimineață și duși la audieri. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că oamenii legii au urmărit să găsească probe suplimentare în dosarul de tentativă de omor, în care ucigașul lui Emi Pian are calitatea de victimă.

„Procurorii au ridicat înscrisuri, nu au fost găsite haine din seara aceea, a fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie”,a spus Violeta Podolianu, avocatul unuia dintre frații lui Emi.