Momente de panică în casa familiei Luizei Melencu! A fost chemată de urgență ambulanța

Autor: A.N.
Publicat: 06/09/2019 | 17:27
Momente de panică în casa familiei Luizei Melencu! A fost chemată de urgență ambulanța

Momente de panică în casa familiei Luizei Melencu! A fost chemată de urgență ambulanța.

În jurul orei 17:00, în aceeaşi zi în care Felix Bănilă, procurorul-şef al DIICOT a transmis informaţii de ultimă oră în cazul dispariţiei celor două tinere, bunicului Luizei i s-a făcut rău. Medicii au intrat în curtea familiei Melencu şi i-au acordat primul ajutor bărbatului. Un echipaj de la Ambulanța Dolj s-a deplasat la Dioști, iar bărbatul este transportat, la ora transmiterii știrii, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Craiova.

Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, numai că – în cazul Luizei – a oferit, de la bun început, declarații contradictorii. Mai întâi a spus că i-a aruncat trupul în Dunăre, apoi în Olt. Specialiștii care au analizat unele dintre petele de sânge descoperite în casa lui Gheorghe Dincă au stabilit că acestea aparțin Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă spune că, inițial, nu a vrut să o omoare pe Luiza, luând-o la ocazie și intenționând să o ducă acasă. Numai că, pe drum, observând că este ”frumoasă” și că ”mirosea frumos”, criminalul și-a schimbat planurile. Potrivit celor spuse de procurorul-şef DIICOT, Gheorghe Dincă este acuzat de profanare de cadavre şi morminte, urmărire penală fiind din nou extinsă pe 2 septembrie, sub acest aspect. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru complicitate la omor pe numele Elenei Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă.

Citește și...