Momente dificile la ,,Asia Express”! Lora a ajuns pe perfuzii, iar Ionuț Ghenu a început cursa de unul singur

Publicat: 18/03/2018 | 10:47

Echipele rămase în cursa „Asia Express” se luptă acum cu ultimele resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Cu toate acestea, oboseala, deshidratarea și presiunea competiției își spun cuvântul. Mâine seară de la ora 20:00, Lora va trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate.

Aflată în Cambodgia alături de colegii săi pentru ultimele misiuni din această țară, Lora se confruntă cu o toxiinfecție alimentară. Acest lucru îi pune în pericol locul în joc. Simptomele evidente i-au alertat pe medicii din echipă. Lora va ajunge pe perfuzii și îi vor fi administrate săruri și minerale pentru rehidratare.

 ,,Lora este epuizată, deshidratată, nu a mâncat nimic de o zi și nici azi dimineață nimic. Clar nu e bine. Îmi este greu când o văd că trece printr-un moment mai dificil.”, declară Ionuț Ghenu.

„Condițiile sunt foarte greu de suportat!”

De mai bine de trei săptămâni, vedetele dorm și călătoresc în condiții extrem de grele. Suma de 1 Euro pe care o primesc nu le poate asigura hrana zilnică. De aceea, sunt nevoiți ca în fiecare zi să apeleze la bunăvoința localnicilor, fără a uita că orice moment pe care îl pierd i-ar putea costa scump la ultimul punct de control.

,,Totul este pe viteză, condițiile sunt foarte greu de suportat și dacă ești perfect sănătos. Noi nu prea avem niciodată timp să ne cumpărăm ceva de mâncare cu banii pe care îi primim, pentru că nu vrem să pierdem nicio secundă., afirmă Lora.

În ediția de luni seară, Lora va rămâne sub supraveghere medicală. Ionuț Ghenu va fi nevoit să înceapă prima misiune singur. Lucrurile se vor complica și mai mult pentru acest cuplu în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că plecarea în cursă este stabilită de un test al coordonării în echipă.

Vedetele vor fi nevoite să învețe în doar zece minute o serie de pași de dans din cultura cambodgiană, iar mișcările, ritmul, înclinarea capului și legătura cu partenerul sunt amănunte importante pentru profesorul care va juriza. Fără un coechipier, Ionuț va încerca să deprindă pașii de dans de unul singur, dar misiunea se va dovedi a fi la fel de complicată și pentru ceilalți.

,Eu dansez de la cinci ani și nu am nicio problemă în a învăța niște pași de dans, îi învăț într-o secundă. Aici, însă, nu aveau nicio logică.”, povestește Vica Blochina.