Momente dificile pentru Giani Kiriță, aflat în Republica Dominicană! Mama lui a ajuns de urgență la medic

Publicat: 10/02/2019 | 11:13

Aflat la aproape 10.000 de kilometri distanță de România, Giani Kiriță a primit o veste delicată despre mama lui. Niculina Ivan a ajuns de urgență la medic, după ce s-a simțit foarte rău din cauza unei infecții în corp. Fostul dinamovist se confruntă cu mici probleme și pe platourile de filmare din Republica Dominicană: echipa “Războinicilor” trece prin momente grele la “Exatlon România” 2019.

Citește și: Exatlon România 2019! Giani Kiriță și Mario Fresh, schimb dur de replici: “Mario Terci, ăsta, de-abia a trecut de școală generală“

Mama lui Giani Kiriță are mai multe probleme de sănătate, au dezvăluit surse din anturajul fostului căpitan de la Dinamo. Mai mult, antrenorul de la “Exatlon” s-a panicat după ce a vorbit la telefon cu familia rămasă în România, de la care a aflat că femeia care i-a dat viață a ajuns de urgență pe mâinile medicului stomatolog. Niculina Ivan a făcut o infecţie dentară şi a avut dureri cumplite de măsele și cap.

Citește și: Giani Kiriță, călcat pe bătături de Vladimir Drăghia: ”Hai, bă, oprește-te! Ne disperi”

Din fericire, stomatologul i-a oferit imediat îngrijirile de care avea nevoie, iar acum mama lui Giani Kiriță se simte mult mai bine. “O săptămână m-am chinuit, nici nu mai puteam să vorbesc. Din fericire, după tratament, mă simt mai bine, mi-am revenit, infecţia a fost îndepărtată”, a mărturisi Niculina Ivan  în urmă cu câteva zile, titrează wowbiz.ro.

Citește și...