Momente penibile pentru Daniela Crudu. Are legatura cu…posta!

Publicat: 18/02/2016 | 14:39

Daniela Crudu a facut astazi o gafa de zile mari, dar cineva i-a atras atentia si a dres-o repede. Cruduta a demonstrat ca are probleme cu...posta!

 

Daniela Crudu a fost atat de incantata de buchetul superb de flori primit joi, incat s-a imortalizat intr-un selfie si a postat un mesaj de multumire pe pagina ei personala. „Cruduta” a fost insa luata de val, demonstrand ca are lacune la….serviciile oferite de posta si la limba romana!

Daniela Crudu a dovedit grave lacune la...limba romana
Daniela Crudu a dovedit grave lacune la…limba romana

Daniela si-a facut selfie cu buchetul si a scris, in dreptul fotografiei, „Multumesc pentru floricele, dar nu stiu destinatarul”. Cruduta a dovedit, astfel, ca nu stie bine nici cu ce se mananca posta si nici nu se exprima prea bine in limba romana!

Daniela Crudu a facut o gafa de zile mari
Daniela Crudu a facut o gafa de zile mari

Noroc ca unui prieten virtual i s-a facut mila de situatia penibila in care se afla si i-a atras discret atentia, astfel ca Daniela s-a conformat imediat ca sa nu se faca de ras si mai tare. „Cruduta” a sters postarea, apoi a facut-o din nou publica, de data aceasta in forma corecta: „Multumesc pentru floricele..dar nu stiu expeditorul„.

(G.N.)

Citește și...