Momente zdruncinante la înmormântarea cântărețului Daniel Rosalim! Ce s-a întâmplat în cimitir

Publicat: 25/10/2018 | 12:37
Momente zdruncinante la înmormântarea cântărețului Daniel Rosalim! Ce s-a întâmplat în cimitir

Cântărețul de muzică populară Daniel Rosalim a fost răpus de o boală necruțătoare la vârsta de 40 de ani. El a fost condus duminică pe ultimul drum. 

Muzica populara românească este în doliu! Joi noaptea, Daniel Rosalim, solist al Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, a părăsit această lume la varsta 40 de ani, ucis de o maladie necruţătoare.

Artistul era bolnav de cancer, iar în ultimele luni a stat numai prin spitale. Din luna aprilie a decis să nu mai urce pe scenă, pentru că nu mai putea cânta, nici măcar 20 de minute, susțin apropiații.

Știu că la o nuntă i s-a făcut rău, s-a internat cu dureri de spate inițial, dar s-a descoperit o boală gravă și de acolo a început totul. Totul, în mijlocul acestui an. Sfârșitul a venit joi spre vineri noaptea, la ora 2”, a povestit o prietenă de-a artistului.

Daniel Rosalim a murit la 40 de ani şi a lăsat în urmă o mare durere şi un copil. Duminică, rapsodul a fost condus pe ultimul drum de cei care l-au iubit şi l-au respectat. Colegii la Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” au fost cei care s-au ocupat de înmormântare, au plătit totul până la ultimul bănuţ şi au făcut şi o pomană pentru sufletul lui!

La cimitir însă, privirile s-au îndreptat către fiul artistului, în vârstă de câţiva anişori! Cu ochii în lacrimi, micuţul a dus în braţe o fotografie cu tatăl sau în costum popular, relatează stirilekanald.ro