Monica Anghel după ce a slăbit peste 25 de kilograme:”Nu mi-am tăiat stomacul!”

Publicat: 15/05/2018 | 10:10

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a reușit să dea jos peste 25 de kilograme. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar toată lumea se întreba cum a reușit artista să scape de kilogramele în plus. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la Monica Anghel.

Monica Anghel nu a fost vreodată complexată de felul în care arăta. Artista a luat decizia de a slăbi după ce a suferit o intervenție chirurgicală. (CITEȘTE ȘI: MONICA ANGHEL A AJUNS PIELE ȘI OS! VEDETA E DE NERECUNOSCUT!)

„Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici.”, a mărturisit Monica Anghel la o emisiune TV. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) 

Monica Anghel a renunțat la pâine

Monica Anghel are acum un stil de viață sănătos și mănâncă foarte multe legume și fructe. (CITEȘTE ȘI: MONICA ANGHEL, IMAGINI CU OPERAŢIA SUFERITĂ LA SPATE: ”AM SLĂBIT, DAR VREAU SĂ URC PE SCENĂ ÎNTR-O FORMĂ BUNĂ!”)

„Astăzi am mâncat de dimineață un iaurt, la ora 7:00, mă trezesc la ora 5:30. Așa m-am setat, așa funcționez, mă simt extraordinar. Am mâncat și un ardei gras roșu. Am mâncat un măr mare, pe la 11:00, apoi o ciorbiță de legume, cu ou bătut pe deasupra. Nu mănânc pâine pentru că este alegerea mea. Pe seară am mâncat un castron mare cu salată, cu ou fiert pe deasupra.”, a spus Monica Anghel la o emisiune TV.

Citește și...