Monica Gabor, însărcinată?! Chiar ea a anunțat: ”Este băiat!”

Publicat: 04/01/2019 | 22:40
Monica Gabor, însărcinată?!  Chiar ea a anunțat: ”Este băiat!”

Într-o postare pe Instagram, Monica Gabor și-a luat fanii prin surpindere și a postat o fotografie & mesaj din care reiese, foarte clar, că ea și mister Pink așteaptă un… bebeluș. Monica apare în respectiva fotografie alături de fiica ei, lângă baloane colorate și cu un cărucior-plachetă pe care scrie ”Baby boy”.

Este imaginea momentului, iar fericirea se poate citi pe chipul Monicăi.

Bineînțeles, prietenii virtuali s-au grăbit să o felicite sau să pună întrebări pentru a fi siguri că favorita lor este însărcinată.

”Cu siguranta, frumoasa Monica este la un eveniment BABY SHOWER! 🎉🎊👶Este traditie aici in State ca inainte cu o luna de a se naste un BEBE, sa organizezi acest eveniment/party …cadouri multe, prieteni, familie, un adevarat spectacol! Este, daca vrei, un fel de VENERARE a nou nascutului si a mamei, bineinteles!!! 😀Distractie maxima, frumoasa fata!!!🎉🎊😘⭐️👶🥂🍾”, ”Esti însărcinată? Nastere usoara ❤️❤️❤️❤️”, ”Felicitări!!! Sarcina usoara !!! ❤️❤️❤️”, ”Felicitari Moni si sarcina usoara”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.
Monica Gabor este însărcinată?

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink.

La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe „fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

 

Citește și...