MONICA GABOR şi-a deschis sufletul de Ziua Femeii! Ce a povestit despre relaţia cu mama ei

Publicat: 08/03/2017 | 13:48
MONICA GABOR şi-a deschis sufletul de Ziua Femeii! Ce a povestit despre relaţia cu mama ei

În 2011, viaţa Monicăi Gabor s-a schimbat complet, şi asta pentru că, după ce a divorţat de Irinel Columbeanu, l-a întâlnit pe Mr. Pink, iubitul ei actual, iar fosta doamnă de la Izvorani s-a mutat în America, acolo unde a început o nouă viaţă alături de iubitul ei. Revista Ciao! a publicat în 2011, primele imagini cu Monica şi Mr. Pink, în Los Angeles, într-un senzaţional episod paparazzi.

Ziua de astăzi este una deosebită, însă Monicăi Gabor nu îi este deloc uşor, fiindcă fiica şi sora ei sunt departe de ea, iar mama ei, pe care o adora, a decedat. Însă, şatena a postat totuşi pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare alături de Irina, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară, apoi a intrat în direct într-o emisiune TV, deschizându-şi sufletul de Ziua Femeii.

Micuţa Irinuca s-a transformat într-o adevărată domnişoară!
Micuţa Irinuca s-a transformat într-o adevărată domnişoară!

„Ziua de 8 martie a fost mereu o zi foarte importantă pentru mine. De când eram mică am sărbătorit-o, alături de surorile mele, de mama mea. Eram pregătiţi cu flori. De multe ori strângeam bani şi îi cumpăram un cadou, dar nu exista să nu îi luăm nimic mamei noastre. De fiecare dată când cineva pleacă dintre noi, mai ales într-un mod atât de violent, este greu pentru familie. Când nu mai ai şansa să fii alături de o persoană atât de iubită precum este mama, ai parte de regrete, te gândeşti la ceea ce ai fi putut să faci la timp, dar important este să te comporţi cât mai frumos cu cei dragi. Mr. Pink se poartă frumos cu mine în fiecare zi, mă face să mă simt specială. Cel mai mult contează pentru mine că mă susţine în relaţia mea mea cu Irinuca. Cu Irina vorbesc des, vorbim pe aplicaţie. Este foarte frumoasă şi sufletistă şi apreciez efortul pe care îl face să nu uite de mine în astfel de zi speciale”, a declarat în direct Monica Gabor.

Citește și...