Monica Iagar a ajuns de urgenta la spital! Fosta mare campioana s-a trezit cu dureri crancene dupa o operatie!

Publicat: 18/01/2014 | 00:35

Speriata ca va ajunge din nou la cutit, dupa o operatie recenta, fosta mare sportiva a ajuns pe masa medicilor dupa ce s-a trezit cu dureri groaznice.

Dupa ce s-a dedicat ani de zile sportului si a reusit sa faca performanta la cel mai inalt nivel, Monica Iagar, multipla campioana la saritura in inaltime, a ajuns sa tremure de frica, dar si de durere, dupa ce o veche operatie i-a pus din nou probleme.

Fosta campioana a suferit o operatie de hernie anul trecut

“Eu sunt operata de un an de zile de o hernie ombilicala si nu am voie sa fac efort. Si acum aveam ceva dureri. Credeam ca o iau de la capat, dar se pare ca este doar o stare normala din cauza vremii. Deci I’m happy! Nu mai aveam voie de un an sa fac sport si aceasta operatie a fost destul de anevoioasa”, a explicat sportiva pentru Cancan.ro.

Fosta campioana a suferit o operatie de hernie anul trecut

Se teme de operatii

Monica Iagar a declarat de mai multe ori ca ii este frica de bisturiu, insa anul trecut si-a calcat pe inima si s-a lasat pe mana doctorilor, care i-au facut o interventie chirurgicala destul de complicata.

Ultimii ani au fost de fapt plini de transformari pentru fosta campioana, care ajunsese sa cantareasca 106 kilograme imediat dupa a doua nastere. Cu multa ambitie la care a alternat si sport, ea a reusit sa ajunga la putin peste 60 de kilograme, si sa se simta foarte mandra in pielea ei.

Monica Iagar a reusit sa slabeasca aproape 40 de kilograme
Monica Iagar a reusit sa slabeasca aproape 40 de kilograme

Nu la fel de roz stau lucrurile si pe plan personal pentru fosta sportiva, care din vara anului tecut a iesit dintr-o relatie, iar acum isi concentreaza toata atentia asupra celor doua fetite pe care le are din prima casatorie.

(M.A.)
 

Citește și...