Monica Roșu s-a logodit! Cum arată inelul de 10.000 de euro primit de la iubitul ei. Când va avea loc nunta

Publicat: 06/12/2018 | 09:00

Imediat după ce a fost eliminată de la “Exatlon”, Monica Roșu a plecat împreună cu iubitul ei într-o scurtă vacanță, la Madrid. În Spania, fosta gimnastă a fost cerută de soție de partenerul ei, care i-a oferit și un suberb inel. Cei doi formează un cuplu de șase ani.

„După trei luni, abia aşteptam să ne revedem. Am fost calmi amândoi, spre surprinderea mea. A slăbit şi el o dată cu mine. A slăbit foarte mult, ştiu că i-a fost greu, nu a mai trecut prin astfel de momente. Inelul străluceşte frumos şi de astăzi sunt oficial logodită”, a spus Monica Roşu.

Inelul a costat nu mai puțin de 10.000 de euro.

„A fost ciudat pentru că nu am plecat pregătit cu o poveste, ce fac, unde fac, cum fac. A fost interesant pentru că am făcut-o doar noi doi, într-o bărcuţă, în cel mai mare parc din Madrid”, a spus iubitul Monicăi.

„Ne-am bucurat de moment. După şase ani, cred că era momentul. Am tot amânat amândoi, dar nu pentru că nu ne-am fi dorit. Nu stăteam în acest inel”, a spus și Monica Roşu, conform wowbiz.ro.

Nunta va avea loc anul viitor, au declarat cei doi îndrăgostiţi, după ce se vor linişti şi îşi vor relua viaţa în România.

Denisa Nechifor, prietena Monicăi, a fost cea care l-a ajutat pe iubitul ei să aleagă inelul de logodnă pentru fosta concurentă de la “Exatlon”. Norocul bărbatului a fost că ştia exact ce mărime poartă ea, dar şi ce model îşi dorea.

„Cred că mă va trata de acum încolo ca pe o prinţesă. E important să ne înţelegem, să comunicăm”, a mai spus Monica Roşu.

Citește și...