Monica Tatoiu a făcut praf oraşul Cluj-Napoca: ”Un şoc!” A primit un răspuns dur

Publicat: 20/10/2017 | 19:13
Monica Tatoiu a făcut praf oraşul Cluj-Napoca: ”Un şoc!” A primit un răspuns dur

Monica Tatoiu a făcut o vizită în Cluj-Napoca şi a fost dezamăgită de ceea ce a văzut. A scris pe Facebook, dar a primit şi un răspuns pe măsură. 

Monica Tatoiu critică oraşul Cluj-Napoca: ”A fost un şoc”
 
”La Timişoara în studenţie îmi umpleam buzunarele cu ele şi mergem să văd filme subversive la Casa Studenţilor. Despre Cluj nu ştiu ce să spun fără să deranjez. O casă de amanet şi ”outleturi” turceşti în centrul oraşului. Vitrinele arată sinistru. Restaurantele bune sunt pline de străini. O ceainărie şi o florărie ”posh”. Mai încolo un second hand numit ”Second Tex”. Gânguri murdare, nereconditionate. Tinerii nu văd detaliile astea.
 
Pe mine m-au întristat contrastele care s-au accentuat. Între lux ostentativ şi sărăcie. Dacă am deranjat vă rog să mă scuzaţi. A fost un şoc”, a scris Monica Tatoiu.
 
Unul dintre internauţi a pus-o la zid.
 
”Dar cerşetorii şi spălătorii de parbrize din Bucureşti nu vă şochează? Clădirile ale căror tencuiala îţi cade în cap pe Calea Victoriei sau Piaţa Naţiunilor Unite, nu vă şochează? Bezna din Parcul Izvor nu vă şochează? Băncile din Parcul Cişmigiu pline de rahat de porumbei de nu poţi să te odihneşti deloc? Ţiganii din zona centrală care cer taxa de protecţie că ai parcat pe stradă sau trotuarul lor, nu vă şochează ? Când mai treceţi prin Cluj să mă contactaţi să vă aduc pe drumul cel bun printr-un tur cultural-turisitc şi horeca”, a comentat acesta, potrivit Ştirile ProTV.
Citește și...