Monica Tatoiu, în lacrimi: ”Am pierdut un prieten drag!”

Publicat: 14/12/2018 | 11:48

Monica Tatoiu este devastată, acum, în prag de Crăciun. Femeia de afaceri a pierdut un prieten drag, Mihai, care a murit înainte de Crăciun. Tatoiu a izbucnit în lacrimi, la emisiunea ”Răi, da buni”, moderată de Mihai Morar.

„La noi e un Crăciun trist anul ăsta. Pentru că, în mai, am pierdut un prieten drag, care stătea cu noi de zece ani. Îl chema tot Mihai. Și a plecat dintre noi și e primul Crăciun fără el. Pentru toți cei care au pierdut un suflet drag în anul ăsta… sunt alături de voi, că știu ce însemană. E tare greu. Dar știu că Mihai e cu noi. Trebuie să credem că cei care au plecat dintre noi, veghează. Pentru că, în noaptea de Crăciun, se deschid Cerurile și Maica Domnului, de acolo, de sus, ne îndeplinește rugăciunile”, a spus Monica Tatoiu.

Nu și-a pierdut speranța

Monica Tatoiu nu credea că o să devină mamaă vreodată. Mai ales că medicii i-au spus că nu o să poată avea copii. Însă vedeta nu și-a pierdut speranța și s-a rugat zi și noapte la Dumnezeu, iar minunea nu a întârziat să apară. Monica Tatoiu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

„Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, a declarat Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

Victor a fost pasionat de arhitectură și design și a studiat în Marea Britanie, la Newcastle și la Londra. El a dorit să se perfecționeze și s-a înscris pentru un master la „Scuola politecnica di Design” din Milano. „Eu l-am obligat sa se faca inginer. ACUM face master in design de gadgeturi”, a explicat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, 30 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu de trei decenii. Femeia de afaceri și partenerul ei de viață au împreună un băiat, Victor. Acesta este cel de-al doilea soț al vedetei. Pentru că a mai avut un mariaj. Și-a adus aminte de acesta și a povestit pățania din noaptea primei nunți. „Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie. Și în noaptea când era petrecerea mare, cu toată Timişoara care vorbea, cu toți șefii de universități, eram ‘fata lui tata’. Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar și nu mi-a zis. Și după trei luni, când i-am zis lui tata că divortez și nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii”, a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune.

Citește și...